Nieuw van LINDBERG: Thintanium (tt)

Gepubliceerd op 1 april 2021 om 11:07

Met trots presenteren wij als eerste in Nederland: Lindberg Thintanium. Een gloednieuw concept van het Deense design merk.

 

LINDBERG's constante aantrekkingskracht op technische innovatie heeft opnieuw geresulteerd in toonaangevende ontwikkeling met titanium. Thintanium is een gloednieuwe en gepatenteerde collectie van LINDBERG. We besteden veel zorg in elk montuur dat we maken, daarom is thintanium vervaardigd in Denemarken door onze in-house experts. Door het ontwerpen van de dunste titanium brillencollectie uit een volledige plaat titanium, hebben de ontwerpers en ingenieurs van LINDBERG de mogelijkheden van titanium naar een nieuw niveau gebracht.

Thintanium is zowel geavanceerd als minimalistisch - de toon is gezet voor de toekomst van brillenmode.

 

Wij zijn trots dat wij als een van de eerste in Nederland deze collectie verkopen. LINDBERG by 4·D Optiek

Lindberg Thintanium
Thintanium

De ultradunne modellen zijn voorzien van een gloednieuwe, volledig geïntegreerd schroefloos scharnier, dat een prominente viduele plaats inneemt in het ontwerp. Thintanium is de perfecte combinatie van functionalisme en minimalisme - een perfecte belichaming van het ontwerp van LINDBERG DNA. De collectie kan net als andere LINDBERG collecties worden aangepast aan uw voorkeur en comfort. Het is ook prachtig om gekleurde glazen in de thintanium-modellen te zetten, voor een modieus statement.

De LINDBERG thintanium collectie is de nieuwe standaard voor de toekomst van titanium brillen.