Coblens

Passie, vakmanschap en design: met diepe wortels en jarenlange ervaring in de optiekbranche is het label COBLENS ontworpen, dat tegenwoordig een van de toonaangevende fabrikanten is van eersteklas titanium gemaakte brillen.

De naam COBLENS is gecreëerd door de oude Franse schrijfwijze van de stadsnaam "Coblence" te koppelen aan het Engelse woord "lens" voor de fabriek, die vandaag brillen ontwerpt, produceert en distribueert die aan de hoogste eisen voldoen.

De edelmetaalframes uit Koblenz - meestal voorzien van een karakteristieke dubbele brug - worden nu in 15 landen over de hele wereld exclusief door klassieke onafhankelijke opticiens verkocht. Elk model is speciaal. Ontwerpen in Berlijn, afwerking in Koblenz - COBLENS combineert traditioneel vakmanschap met individuele en duurzame titaniumcomponenten. De invloed van de afgelopen decennia is duidelijk voelbaar.

Maak kennis met hoogwaardige productieprocessen en identificeer trends zonder de functionaliteit aan te tasten of het ontwerp te negeren. Elegant, duurzaam en tijdloos: dit is waar COBLENS voor staat.

Eisen en perfectie van COBLENS

COBLENS wil uitstekende brillen produceren. De eisen kunnen niet hoog genoeg zijn. Elk detail in de fabriek wordt door vakmensen gecontroleerd op perfectie. Hierdoor kunnen ze zelfs de kleinste afwijkingen vóór de montage elimineren. Alleen wanneer alle componenten voldoen aan de hoogste normen, worden ze samengevoegd tot een COBLENS-bril.

Comfort en compatibiliteit dragen

De contactpunten tussen frame en huid zijn de neuspads die het draagcomfort aanzienlijk beïnvloeden. Deze zijn exclusief gemaakt van perfect gevormd huidvriendelijk titanium. Maar niet alleen het eersteklas materiaal onderscheidt zich van de massa. Het subtiele en slijtvaste COBLENS-logo maakt elk ontwerp van de brillen perfect.

Coblens