LINDBERG Precious


Deze topcollectie van LINDBERG is een van de mooiste, meest exclusieve en prestigieuze internationale brillencollecties ter wereld. LINDBERG Precious-monturen zijn gemaakt van massief 18-karaat goud, platina of buffelhoorn en kunnen worden gezet met diamanten. Elk montuur wordt met de hand gemaakt en individueel aan het gezicht van de drager aangepast. In Arnhem hebben we grootste precious collectie van Nederland. Maak hier een afspraak

Goud


Handgemaakt door LINDBERG De Lindberg Precious monturen zijn handgemaakt in 18-karaat (750) massief geelgoud, witgoud, roze goud en zwart goud en in platina (950).

2321 · 18 ct. solid gold · diamonds

2321 · 18 ct. solid gold · diamonds

Diamanten


Roze, zwarte en ruwe, ongeslepen unieke diamanten zijn nieuwe exclusieve opties

LINDBERG gebruikt alleen de hoogste kwaliteit Top Wesselton VVS-diamanten die bekend staan ​​om hun prachtige helderheid en kleur. De diamanten zijn hoogwaardig briljant geslepen in maten vanaf 0,01 karaat.

Buffelhoorn


Een speciaal onderdeel van het kostbare LINDBERG-concept zijn de unieke veren van natuurlijk buffelhoorn, waarbij 18-karaat goud en platina onderdelen de veren verbinden met gouddraad in het scharnier en de voorkant van het frame.

Lindberg Max · 18 ct. solid gold · buffalo horn
Lindberg Faye · 18 ct. solid gold · buffalo horn

Max · 18 ct. solid gold · buffalo horn

Faye · 18 ct. solid gold · buffalo horn

De veren van natuurhoorn zijn gemaakt van waterbuffelhoorn. Elke buffelhoorn veer heeft een unieke variatie in kleurdiepte en markeringen.

Lindberg 1835/406 · 18 ct. solid gold · buffalo horn
Lindberg 1827/409 · 18 ct. solid gold · buffalo horn

1835/406 · 18 ct. solid gold · buffalo horn

1827/409 · 18 ct. solid gold · buffalo horn

Lindberg buffelhoorn

De kleur en het patroon op elk paar hoorn monturen zijn uniek.