RAY-BAN & OAKLEY SHOP


Het concept: Alle monturen in deze winkel zijn geprijsd inclusief dunne, superontspiegelde glazen. Je bent voordeliger uit en je weet gelijk waar je aan toe bent.

 

1-uur service: Je kunt gewoon verder winkelen, terwijl wij je bril maken! 

In de zomer van 2018 opende aan de Wielakkerstraat 40 een échte Oakley & Ray-Ban shop. Hier vind je de grootste collectie van Oakley en Ray-Ban in de regio.

Ray-Ban werd in 1937 opgericht en is sindsdien eigenlijk niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Na de ongekende populariteit een aantal jaar geleden is er bijna geen huishouden meer te vinden waar geen Ray-Ban montuur in de collectie te vinden is. Het merk is talloze bewonderaars rijk – en dat is ook niet gek: deze zonnebrillen zijn klassiek en echte fashion musthaves. ‘’Never change a winning team’’ is een spreuk die helemaal in het straatje van dit toonaangevende merk past. De zonnebrillen die op de markt zijn gebracht, zijn sindsdien onveranderd gebleven. De originaliteit en variëteit in de collectie maken het merk onmisbaar in de wereld van eyewear.

Ook Oakley is een gevestigde naam. Voornamelijk bij de internationale sportelite zijn de Oakley sport zonnebrillen meer dan geliefd. Het merk komt van origine uit Amerika en brengt sinds jaar en dag sportbrillen en -zonnebrillen op de markt. Oakley staat bekend om de lichte monturen en het eigentijds design. Binnen de collectie is het aanbod divers, zodat er in ieders wensen kan worden voorzien. Functionaliteit en design zijn sleutelwoorden voor alles wat Oakley creëert, waardoor alle brillen geschikt zijn voor een sportieve levensstijl, terwijl je hiermee ook zorgeloos opwachting kunt maken tijdens je dagelijks leven.

Oakley & Ray-Ban Shop

Wielakkerstraat 40

6811 DB ARNHEM

 

+31(0)26 370 370 5

arnhem@4doptiek.nl