OAKLEY & RAY-BAN SHOP


Sinds de zomer van 2018 is aan de Wielakkerstraat 40 onze enige echte: Oakley & Ray-Ban shop geopend. In de deze shop vind je de grootste collectie Oakley en Ray-Ban monturen van deze regio.

Je kunt bij onze Oakley & Ray-Ban shop terecht voor de nieuwste Ray-Ban en Oakley modellen, limited editions zonnebrillen en speciale uitvoeringen van zowel Ray-ban als Oakley zonnebrillen. Ook zijn er sinds kort Oakley accessoires aan het assortiment toegevoegd.

Onze prachtige Oakley & Ray-Ban shop zit gevestigd aan de Wielakkerstraat 40, één van de 7 straatjes van Arnhem.

Naast monturen van Oakley en Ray-Ban verkopen we hier ook monturen en zonnebrillen van Persol, Dick Moby en Etnia Barcelona

Het concept: Alle monturen in deze winkel zijn geprijsd inclusief dunne, superontspiegelde glazen. Je bent voordeliger uit en je weet gelijk waar je aan toe bent!

 

1-uur service: Je kunt gewoon verder winkelen, terwijl wij je bril maken!

OAKLEY OP STERKTE

Als sporter kies je natuurlijk voor een Oakley montuur of zonnebril.

En nu al helemaal omdat Oakley ook de authentieke glazen op sterkte maakt. Dus wil je een Oakley met blanke glazen of juist met gepolariseerde glazen, contrastverhogend en met PRIZM technologie? Geen probleem!
 
Kom naar de winkel en zoek de bril uit die het beste bij je past en bij de sport die je beoefent. Daarna bepalen we de glazen met de juiste specificaties. 
 


HOE WERKT HET?

- Kies de Ray-Ban of Oakley die het beste bij je past
- Kies de glazen met de juiste specificaties, blank of zonneglazen
- We maken een technische foto van je en bestellen de bril voor je

- Binnen enkele dagen is het zo ver: je bril ligt klaar. Maak hier een afspraak om je Ray-Ban of Oakley-montuur bij ons op te halen.

 

 

 

RAY-BAN OP STERKTE

Elke Ray-Ban bril met glazen op sterkte is ontworpen om uw specifieke gezichtsparameters te combineren met het montuur dat het beste bij je past.

Het resultaat is je eigen, unieke en originele Ray-Ban bril.
Bedacht voor degenen die geen concessies willen doen wat betreft kwaliteit en een complete Ray-Ban ervaring zoeken. Dit laatste nieuwtje is precies waar ze op hebben gewacht.

Gevechtspiloten van de luchtmacht droegen de iconische zonnebrillen 80 jaar geleden voor het eerst. Hoewel de technologie sindsdien oneindig grote vooruitgangen heeft geboekt, is één ding hetzelfde gebleven: waar je het onmiskenbare Ray-Ban logo ziet, kun je een ongeëvenaarde Ray-Ban kwaliteit verwachten.

 


Ben jij benieuwd naar onze grote collectie zonnebrillen en correctiemonturen? Maak dan hier een afspraak. Wij helpen je graag verder.

 

Oakley & Ray-Ban Shop

Wielakkerstraat 40

6811 DB ARNHEM

 

+31(0)26 370 370 5

arnhem@4doptiek.nl