Bel voor een afspraak 026-3703705

THEO X MATALI CRASSET

Theo presenteert in samenwerking met de franse designer Matali Crasset, onder andere beroemd om haar ontwerpen voor het interieur van de Thalys en de Parijse kiosks, een frisse eyewear collectie. Elk ontwerp weerspiegelt haar signatuur: innovatief, kleurrijk en geometrisch. Een echte blikvanger voor liefhebbers van unieke designbrillen! 

Lees meer »

BINNENKORT: JACQUEMUS

Modehuis JACQUEMUS (2009) won in 2015 de LOUIS VUITTON newcomer Fashion award. Fashionshows dwars door de tuinen van Versailles en door de lavendelvelden van de Provence. Commercials met rijdende Chiquito bags. JACQUEMUS verandert de status quo!   De route naar de top is gemaakt en Jacquemus is niet meer weg te denken uit de modewereld. Speels en kleurrijk, gedragen door zo'n beetje elke influencer op de wereld. Van de Beckhams, the Kardashians, Hollywoodsterren tot modellen als Gigi Hadid: everybody LOVES Jacquemus! Londons meest luxurious fashion (zonne-) brillenmerk, Linda Farrow, ontwerpt onder licentie de Jacquemus collectie en produceert deze in Japan.  De eerste 3 zonnebrillen zijn ge-pre-orderd en zullen vanaf januari in onze winkel te zien zijn. Een ware must-have voor de fashionistas.

Lees meer »

CAZAL celebrates 50 years of HIPHOP

Hiphop als muziek en lifestylestroming bestaat dit jaar vijftig jaar en daar is in de media heel veel aandacht aan besteed. Natuurlijk kan Cazal, dat in de hiphop zo’n toonaangevende rol gespeeld heeft, dan niet achterblijven. Binnenkort in de winkel 3 remakes van de meest iconische modellen uit de jaren '80 die sindsdien een onmisbaar onderdeel zijn van de Hip Hop lifestyle. Stay tuned!

Lees meer »

7 EN 8 JULI: FRANSE DAGEN

Kom en ontdek de nieuwste collecties monturen en zonnebrillen van de Franse merken Chanel, Celine, Chloé en Dior
 op vrijdag 7 en zaterdag 8 juli! Geniet van een apéro terwijl je de prachtige collecties bewondert. 

Lees meer »

Nieuwe plantbased monturen!

De nieuwe, plantaardige Substance Collection van ROLF Spectacles bestaat uit 23 montuurontwerpen gemaakt uit de zaden van de wonderboom. Duurzaam, verfijnd design én: ze komen uit de 3D-printer.

Lees meer »

Pride 2023 zonnebril: l.a.Eyeworks' Tutto Bene

Voor PRIDE 2023 hebben we de exclusieve Tutto Bene zonnebril van l.a. Eyeworks in de opvallende regenboogkleuren "SASHAY ARRAY". Bij aanschaf van deze bijzondere zonnebril ontvang je tevens een uniek poetsdoekje, ontworpen door de getalenteerde kunstenaar Pedro Silva uit New York.

Lees meer »