GLAZEN

Wanneer u onze winkel binnentreedt begint de zoektocht naar het montuur dat het beste bij u past. Onze specialisten staan uiteraard klaar om stijladvies te geven, maar het type glazen is wat ons betreft minstens zo belangrijk. Iedereen is uniek - en dat betekent dat alle brillen speciaal op maat gemaakt worden. Dit heeft niet alleen te maken met de visuele correctie die u nodig heeft, maar ook met de persoonlijke levensstijl. Zo worden alle brillen zorgvuldig samengesteld en geniet u van optimaal kijkgenot tijdens uw dagelijks leven. 

4·D Optiek werkt met glazen van hoogwaardige topmerken zoals Seiko, Hoya, Essilor en Zeiss. Deze merken staan garant voor helder zicht en maximaal kijkcomfort en de beste kwaliteit. Onze specialisten nemen graag de tijd om u uitgebreid te adviseren en informeren over alle mogelijkheden.

Altijd de juiste keuze in iedere situatie

Omdat de levensstijlen voor ieder individu verschillen, kijken we uitvoerig welke glazen het beste passen.

Beeldschermwerkers

Wanneer u langer dan 2 uur per dag naar een beeldscherm kijkt, of dat nou werk gerelateerd of hobbymatig is, dan zijn de glazen van Varilux Digitime een goede keuze. Deze glazen ontspannen de ogen optimaal op typische kijkafstanden. Daarnaast zijn deze brillenglazen zo ontwikkeld dat het niet nodig is om van houding te veranderen om alles op het scherm helder te zien. 

→ lees meer

Bestuurders

Autorijden vraagt veel van uw ogen. Laaghangende zon, koplampen van tegenliggers, schitteringen op een nat wegdek - noem maar op. Terwijl zeker op de weg goed zicht zo geboden is. Bent u veel onderweg, dan bieden de Varilux Roadpilot-glazen uw ogen de maximale ondersteuning. 

→ lees meer

Zonaanbidders

Speciaal voor de zonaanbidders die geen zin hebben om constant van bril te moeten wisselen, heeft Varilux speciale zonneglazen ontwikkeld. Deze glazen bieden de perfecte oplossing op het gebied van UV-bescherming, zonder dat het afdoet aan de kwaliteit van de multifocaliteit.

→ lees meer

Sporters

Sport kan er ruig aan toe gaan. Van een bal die ineens op u afkomt tot hobbels, bochten en lijnen die u moet trotseren. Zonder goed zicht kunnen er vanzelfsprekend gevaarlijke situaties ontstaan. Varilux Sport-glazen zorgen voor optimaal zicht om de beste prestaties te behalen.

→ lees meer

 

Tinten en coatings

4·D Optiek staat voor optimaal maatwerk. Dat gaat verder dan het vinden van een passend montuur en het inmeten van de juiste glazen. Het is bij 4·D Optiek ook geen enkel probleem om de glazen te voorzien van een moderne tint. Hierin is niets te gek en creëren we precies wat u voor ogen heeft.

Tegenwoordig wordt steeds vaker gekozen voor getinte glazen. Dat snappen we, want naast de voordelen die getinte glazen met zich meebrengen, kunt u de bril hiermee ook écht persoonlijk maken. Waar verschillende tinten glazen tegenwoordig een groot deel van het straatbeeld bezetten, hebben ze naast de esthetische finishing touch ook andere functies. Een coating helpt namelijk bij het optimaliseren van het visuele comfort. Zo helpt een AR-coating om de reflectie van licht van verschillende richtingen te minimaliseren en vermoeidheid aan de ogen daardoor te reduceren.