• Bel voor een afspraak 026-3703705
  • Bezoek onze webshop

Op het strand draagt u slippers. En als u tennist zijn tennisschoenen makkelijker. In het theater draagt u liever chique.

Toch?

Een aantal bezigheden vraagt om specifieke kleding en schoeisel.

Dat is voor multifocale brillenglazen niet anders.

Wij werken met de topmerken Essilor, Hoya en Zeiss. Zij bieden de beste kwaliteit en staan garant voor helder zicht en maximaal kijkcomfort. Onze deskundige medewerkers nemen graag de tijd om u uitvoerig over alle mogelijkheden te informeren. 

Altijd de juiste keuze in iedere situatie:

 

BEELDWERKERS

Werkt u meer dan 2 uur per dag op een beeldscherm? Wellicht voor uw hobby? Kies dan voor Varilux Digitime™. Deze brillenglazen ontspannen uw ogen als u kijkt op die typische kijkafstanden. En u hoeft niet meer van houding te veranderen om alles op uw scherm scherp te zien.

Bril voor beeldschermtijd

 

BESTUURDERS

Autorijden vraagt veel van uw ogen. Denk aan een laaghangende zon, de koplampen van tegenliggers of schitteringen op een nat wegdek. Juist dan biedt

de Varilux Roadpilot™ uw ogen maximale ondersteuning.

Bril voor in de auto

 

ZONAANBIDDERS

Weet u dat er ook Varilux zonneglazen bestaan? Daarmee heeft u een multifocale zonnebril met de beste UV-bescherming.

Zo kunt u - zonder van bril te wisselen - op elk zonovergoten terras de menukaart ook nog lezen.

Zonnebril op sterkte

 

SPORTERS

Als u een sportuitrusting samenstelt, denk dan eens aan de Varilux Sport™. Met deze brillenglazenziet u alle lijnen, elke hobbel, iedere bocht, shuttle en bal scherp. Als sporter krijgt u een optimale prestatie in zicht.

Bril voor het sporten