16 collecties


De collectie van LINDBERG bestaat uit 16 collecties


spirit titanium

spirit titanium

Een klassieker van LINDBERG. Deze ultralichte, randloze monturen wegen slechts 1,9 gram. Een uitgebreid ‘brilbouwsysteem’ met onder andere duidelijk verschillende veerontwerpen gemaakt van titaniumdraad, plaat of combinaties van titanium en acetaat. De collectie heeft eindeloze vorm-, grootte- en groefkleuropties, waardoor u vrijwel onbeperkte mogelijkheden heeft om de spirit titanium collectie naar uw wensen te laten samenstellen.

 

strip3p titanium

strip3p titanioum

Gestroomlijnd en ultralicht. Bijna onzichtbaar. Strip3p is een verfrissende variatie op onze minimalistische randloze brillen, met verschillende opties voor gekleurde glazen, opvallende veren, levendige groefkleuren en unieke vormen. De veerontwerpen geven het randloze montuur een opvallendere look en dankzij het montagesysteem van het voorstuk is het voor brildragers met een hoge sterkte ook mogelijk om een randloos montuur te kiezen.

 

air titanium

air titanium

Air titanium is het eerste randloze titaniummontuur ter wereld. Hiermee wordt voor het eerst goed gebruikgemaakt van de mogelijkheden voor een minimalistisch design. Deze reeks heeft een geavanceerd ‘brilbouwsysteem’ met keuze uit verschillende vormen, groefkleuren, veerkleuren en -lengtes. Air titanium is een klassieker van LINDBERG die volledig van titaniumdraad is gemaakt. Het montuur weegt slechts 2,7 gram, waardoor uw persoonlijkheid wordt geaccentueerd zonder dat het gezicht wordt gedomineerd.

 

air titanium rim

air titanium rim

Een extreem flexibel, sterk en ultralicht montuur met volledige rand, geheel ver­vaardigd uit titaniumdraad, met een gewicht van slechts 3 gram. Het design is zeer discreet en heeft een tijdloze elegantie. Het kan eenvoudig worden aangepast aan elk gezicht en elk uiterlijk. Air titanium rim is een echte klassieker van LINDBERG. Het ontwerp is zeer origineel en nog steeds eigentijds en modieus.

 

NIEUW: thintanium

Thintanium is genoemd naar de revolutionaire dunne titanium strip die is ontwikkeld door LINDBERG. Door titanium op zo'n minimalistische manier te gebruiken, zijn de ontwerpen superlicht met een gewicht van slechts 3,3 g. Het ultradunne ontwerp, samen met het nieuwe schroefloze scharnierontwerp, geeft de collectie een lichte en elegante uitstraling.

 

n.o.w. titanium

n.o.w. titanium

Voor de collectie n.o.w. titanium is een opmerkelijk dunne voorzijde van com­posiet gecombineerd met ultralichte titanium veren, voor een minimalistisch design dat subtieler en stijlvoller is dan traditionele brillen van composiet en nylon. De n.o.w.-monturen hebben een gewicht vanaf slechts 2,3 gram en voor het speciale composiet kunt u kiezen uit verschillende transparant glanzende en matte kleuren. De monturen hebben kenmerkende gekleurde groeven die een contrast vormen met de titanium veren.

 

strip titanium 7000

strip titanium 7000

Deze reeks met halve rand heeft een voorzijde die bestaat uit een unieke combinatie van een met laser gesneden titaniumplaat en een nylondraad die de glazen ondersteunt. Dit levert een discreet, lichtgewicht montuur op waarin opvallende titanium opper­vlakken zijn gecombineerd met het minimalisme waar LINDBERG om bekendstaat.

 

strip titanium 9500

strip titanium 9500

Deze monturen met volledige rand hebben een voorstuk en veren van titanium. De geavanceerde titanium oppervlakken zijn verkrijgbaar in een uitzonderlijke reeks kleuren.

 

strip titanium 9700

strip titanium 9700

Een opvallend ontwerp waarbij de binnenranden van acetaat elegant in het titaniummontuur zijn geïntegreerd. Deze montagetechniek geeft het montuur een uniek gevoel van diepte. Voor de gladde binnenranden kunt u uit verschillende kleuren kiezen.

 

strip titanium 9800

strip titanium 9800

Voor de strip 9800 hebben we details van verschillende LINDBERG-designs met titaniumplaat en acetaat gecombineerd tot een subtiel en modieus geheel. Het bovenste deel van de rand zorgt voor een uitgesproken look en voor het unieke voorstuk zonder schroeven is het acetaat aan het titaniummontuur bevestigd.

 

acetanium

acetanium

De acetanium-designs zijn een duidelijk bewijs van de geavanceerde kennis van LINDBERG met betrekking tot titanium en acetaat en hoe deze materialen kunnen worden gecombineerd om modern montuurdesign naar een hoger niveau te tillen. De met titanium versterkte neusbrug zorgt ervoor dat het montuur kan worden afgestemd op elke kromming van het glas en dat de aangepaste LINDBERG-pasvorm altijd optimaal is.

 

buffalo titanium

buffalo titanium

De brillen uit deze exclusieve collectie zijn gemaakt van meerdere lagen natuurlijk buffelhoorn. LINDBERG gebruikt 152 processen om de brillen met de hand te vormen, om de individuele nuances in de kleurschakering en tekening van het materiaal volledig tot hun recht te laten komen. Hierdoor is elk montuur uniek. De veren, scharnieren en neusbrugstukjes zijn allemaal gemaakt van ultralicht titanium, waardoor het klassieke hoornmontuur verstelbaar is en een modern accent krijgt.

 

træ+buffalo titanium

træ+buffalo titanium

LINDBERG combineert de bekroonde buffalo titanium-lijn met een exclusief voorstuk in vier soorten hout: olijfhout, padoek, ebbenhout of gerookt eikenhout. Er wordt een speciale behandeling gebruikt om de natuurlijke textuur en kleur van het hout te behouden. Hierdoor krijgt elk montuur een unieke uitstraling.

 

kid/teen

kid/teen

Deze collectie is speciaal ontworpen voor modebewuste kinderen en tieners. De monturen zijn heel duurzaam, flexibel, comfortabel, licht en stijlvol. Hierdoor zijn ze perfect voor actieve kinderen en tieners. De kid/teen-monturen zijn gebaseerd op designs uit de collecties air titanium rim, strip titanium en acetanium. Ze zijn verkrijgbaar in talloze vormen, kleuren en maten. De kid/teen-brillen van LINDBERG worden uitsluitend van de zuiverste hypoallergene materialen gemaakt, waardoor ze geschikt zijn voor kinderen van alle leeftijden.

 

MøF titanium

MøF titanium

Maak kennis met‘s werelds eerste multifunctionele brillenconcept: een systeem met verwisselbare glazen en binnenrand. Combineer één op maat gemaakt montuur met verschillende glazen, voor perfect zicht in elke situatie. U kunt in een oogwenk wisselen tussen enkelvoudige en progressieve glazen, afhankelijk van de situatie. Of u nu autorijdt, leest of actief van het leven geniet, bijvoorbeeld door te wandelen, skiën, golfen of zeilen.

 

sun titanium

sun titanium

Omarm de LINDBERG-filosofie voor hoogwaardige brillen en designs op maat. Het maakt niet uit of u op zoek bent naar een vierkante of ronde bril of een kleine of opvallend grote zonnebril: dankzij het vakmanschap van LINDBERG is er altijd een bril die perfect bij uw unieke smaak past.

 

the story of titanium