CBR rijbewijs oogkeuring zonder wachttijd?

Gepubliceerd op 25 maart 2021 om 16:37
CBR rijbewijs keuring

CBR rijbewijs oogkeuring zonder wachttijd?

 

Als uw rijbewijs verloopt wilt u deze natuurlijk tijdig verlengen. Om veilig aan het verkeer te kunnen deelnemen dient u lichamelijk en mentaal gezond genoeg te zijn. Afhankelijk van uw soort rijbewijs, situatie of leeftijd kan het CBR bepalen dat een oogkeuring door een oogarts noodzakelijk is.

In het ziekenhuis kan de wachttijd voor zo’n keuring oplopen tot wel 30 weken. Door een unieke samenwerking tussen onze optometristen en de oogartsen is wachten niet meer nodig. Wij helpen u snel op weg.

 

Snel een afspraak, wij hebben geen wachttijden

Neem contact op voor het maken van een afspraak en vermeld duidelijk dat het om een oogkeuring voor uw rijbewijs gaat. De kosten van de oogkeuring bedragen € 99,- en deze voldoet u tijdens de afspraak voor het onderzoek.

 

Wij werken volledig digitaal met het CBR

Neem op de dag van afspraak alle papieren van het CBR mee naar uw afspraak. Houd er rekening mee dat uw ogen gedruppeld kunnen worden waardoor u niet zelf terug naar huis kunt rijden. De optometrist onderzoekt uw ogen en stuurt vervolgens alle gegevens veilig naar de oogarts.

 

Intensieve samenwerking met keuringsartsen

Binnen 2 werkdagen na uw bezoek aan de optometrist voert de oogarts de keuring uit en wordt er advies uitgebracht aan het CBR. Daar wordt uiteindelijk ook besloten of u voor verlenging in aanmerking komt. Het CBR koppelt de uitslag ook zelf aan u terug.

 

Maak hier een afspraak

 

oogkeuring.nl

CBR Facebook