Cutler and Gross

Cutler and Gross London, met echt vintage en het vintage van de toekomst, uitgevoerd in unieke kwaliteit.

Aan sommige dingen kun je verre afstand al zien wat de ware betekenis is van kwaliteit en design (en met name de juiste mix) Cutler and Gross is zo’n collectie die je kunt vergelijken met de wereld beroemde Loungechair van Charles en Ray Eames". Vervang in onderstaande tekst het woord fauteuil eens voor BRIL.

'Waarom maken we geen nieuwe uitvoering van de traditionele Engelse clubfauteuil?' Met die woorden vatte Charles Eames de ontwikkeling van de Lounge Chair aan, een proces dat jaren in beslag nam. Het doel bestond erin om met de beste materialen en vakmanschap een ruim bemeten stoel met ultiem zitcomfort te maken. De fauteuil ontworpen door Charles en Ray Eames in 1956 legde de lat hoger dan ooit: deze zetel is niet alleen lichter, eleganter en moderner dan de gewone, plompe clubstoel, maar ook nog eens comfortabeler. Dankzij deze pluspunten ontpopte de Lounge Chair zich tot een van de beroemdste ontwerpen van Charles en Ray Eames en bereikte hij de status van klassieker in de geschiedenis van het moderne meubeldesign.

Daarom vallen we in herhaling: Deze collectie (C&G) is zo mooi in design en geproduceerd! Origineel vintage uit de jaren 70 en het vintage van de toekomst in 1 collectie! Langzaam zien we veranderende vraag naar mooi acetaat groeien na 2 jaar veelal metaal in de markt. Daarnaast is er een trouwe fanbase die altijd de liefde voor deze stijl trouw is gebleven. De markt vraagt weer om een andere kijk op acetaat, van onderscheidende kwaliteit en waarde voor geld. Alles biedt Cutler and Gross u!

THE GREAT FROG

De samenwerking tussen Cutler en Gross X The Great Frog combineert meer dan 100 jaar traditioneel vakmanschap om een ​​collectie vierkante en ronde brillen te creëren die de grenzen van design verleggen.