Dior

In 1947 zorgde Dior voor een omwenteling in de modewereld. Christian Dior bracht zijn eerste haute-couture collectie uit en distantieerde zich van de mode van toen, die beïnvloed werd door de Tweede Wereldoorlog. Hierdoor was het modebeeld erg beperkt. Zijn collecties bieden sindsdien originaliteit, exclusiviteit en zijn zowel voor dames als heren erg classy, jong en elegant.

In 1969 viel Dior Eyewear onder een Duitse brillenfrabrikant, die ervoor zorgde dat de luxe exclusieve Dior zonnebrillen ook voor het dagelijkse gebruik geschikt waren. In deze tijd regeerde Dior in de optische industrie. In 1996 viel Dior Eyewear pas onder de Safilo Group waar zij anno 2020 toe behoren.

Vandaag de dag zijn Dior-brillen bijzondere creaties die zich distantiëren van andere merken. Dior zonnebrillen staan synoniem voor elegantie, originaliteit en zijn zeer stijlvol. Dior monturen worden gekenmerkt door de strakke lijnen die worden gebruikt.

Ben jij benieuwd naar onze Dior-collectie? Kijk dan in onze webshop of neem contact op met de winkel om de beschikbaarheid van Dior monturen te checken.

Christian Dior