DITA


Ben je benieuwd naar een specifiek montuur? Of wil je een DITA zonnebril in het echt bewonderen?

Neem dan contact met ons op via 026 370 370 5

DITA ZONNEBRILLEN

 

DITA zonnebrillen zijn charmant, tijdloos en vooral trendy. Anno 2020 is het merk daarom niet meer weg te denken uit onze collectie. Stijl moet je hebben en is altijd in de mode. Met DITA dus een win-win situatie! Een DITA-montuur is een veelzijdig kunstwerk waar precisie, eenvoud en luxe samenkomt. Het is niet voor niets dat de DITA FLIGHT 006 nog steeds zo goed wordt verkocht. Het montuur is voelbaar voorzien van luxe en is een accessoire voor de drager. DITA zonnebrillen worden gedragen door zowel dames als heren. 

 

DITA HEREN ZONNEBRILLEN

De DITA heren zonnebrillen zijn stoer, classy en stralen luxe uit. Neem de DITA flight 007 en DITA MACH SIX die in verschillende kleuren zijn uitgebracht. Dit zijn perfecte voorbeelden van stoere mannen zonnebrillen die voor elke gelegenheid te dragen zijn. Mocht je als vrouw zijnde houden van een goede mix tussen een stoere maar een klassieke zonnebril dan zijn deze twee DITA monturen zeker een aanrader om te bekijken in onze winkel.

 

DITA DAMES ZONNEBRILLEN

De DITA dames zonnebrillen zijn elegant, vrouwelijk en hebben een exclusieve uitstraling. Een DITA frame dat bij ons veel door dames wordt gekocht is de DITA Narcissus, het perfecte montuur om de drager te zien van een prachtig sierraad. Deze DITA zonnebril straalt pure elegantie en vrouwelijkheid uit. Met deze DITA zonnebril ben je 'one of a kind'. 

 

Wij hanteren een zero-tolerance beleid als het gaat om creditcard- of pinpasfraude. Bestelt u online dan zijn we dankbaar en zullen we met veel zorg uw bestelling voorbereiden.

Wij hanteren altijd de ‘2 dagen regel’ voor verzending. Uw bestelling wordt pas na 2 werkdagen verzonden. Niet eerder, ter voorkoming van betaalpasfraude. Online betalen en daarna ophalen in de winkel is geen optie bij ons.