Cari Zalloni was een visionair die een revolutie teweegbracht. Met een passie voor het product creëert CAZAL sinds de jaren ’80 trends die hun tijd ver vooruit zijn. De buitengewone stijl betovert de CAZAL-cult tot op de dag van vandaag. De basis van het merk ligt in de hiphopperiode van de jaren ’80. Zelfs nu, in 2022, zijn een aantal van de ontwerpen van destijds nog altijd on trend.

Het team van kundige ontwerpers weet bij iedere collectie impact te creëren op de klant. Waar trends komen en gaan, zal het gevoel voor stijl altijd blijven bestaan. Precies met dat oog wordt er gekeken naar de trends op het gebied van eyewear die ten grondslag liggen aan de ontwerpen die bij CAZAL worden geproduceerd. De kwaliteit van de monturen en zonnebrillen bestaat uit eersteklas materialen, zoals puur titanium of goud. Deze hoogstaande kwaliteit maakt CAZAL een exclusief merk.

CAZAL vindt altijd een eigen weg. Dat resulteert in originele monturen en zonnebrillen met een hoge herkenningsfactor. De brillen van het merk zijn stijlvol samengesteld en betoveren met een geheel eigen karakter.

Mocht je opzoek zijn naar karakteristieke, extravagante en stijlvolle monturen en zonnebrillen voor dames of heren? Dan zit je bij CAZAL zeker goed!