Gucci Eyewear

Het verhaal van deze ambitieuze ondernemer begint in zijn tienerjaren. Hij werkte destijds als gastarbeider in een hotel in Parijs en werd betoverd door de luxe bagage van zijn hotelgasten. Eenmaal terug in Italië profiteerde Gucci van de fijne materialen en de getalenteerde ambachtslieden die het land rijk was en begon op die manier in de jaren ’20 met de verkoop van kwalitatieve lederen ruitertassen. Toen zijn klanten van paarden overstapten op auto’s, breidde Gucci zijn producties uit tot luxe bagage-items. Een gouden zet: het luxemerk dat iedereen vandaag de dag kent sloeg op dat moment aan bij het grote publiek.

 

In de jaren daarna breidde het modehuis flink uit. Van vestigingen over de grens tot toevoegingen aan het assortiment. Zo sijpelde het merk langzaam maar zeker door in de hogere klassen en verkreeg het klassieke GG-symbool haar roem en bekendheid. Gucci staat tot op de dag van vandaag voor rijkdom en verfijning en laat tevens haar stem gelden in wereldwijde politieke kwesties.

 

In de jaren 90, toen Tom Ford, het merk onder zijn hoede nam werden de populaire Gucci zonnebrillen geboren. De Gucci zonnebrillen stralen pure elegantie, kracht en klasse uit en weerspiegelen de trend van nu. De zonnebrillen zijn gemaakt voor zowel mannen als vrouwen en worden omschreven als sexy en comfortabel.


Sinds kort hebben we een GUCCI wall in onze winkel. De grootste collectie uit de omgeving. Bekijk een deel van onze collectie hier of maak een afspraak bij ons in de winkel.