CONTACTLENZEN


Droge ogen behandeling

Bij 4·D Optiek hebben we een groot aanbod aan verschillende soorten contactlenzen. Ieder oog is anders en verdient een comfortabele lens om het draagplezier te vergroten. Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor traditionele, zuurstofdoorlatende lenzen, maar ook voor diverse zachte lenzen.

We krijgen regelmatig mensen over de vloer die last hebben van droge ogen. Dit veelvoorkomende probleem heeft vaak te maken met het feit dat er tegenwoordig veel gewerkt wordt in ruimten met airconditioning. Speciaal hiervoor hebben we de nieuwste generatie Silconen Hydrogel lenzen. Deze zijn uitermate geschikt om droge ogen tegen te gaan.

Bij 4·D Optiek kunt u terecht voor allerlei soorten contactlenzen. Zoals de traditionele harde, zuurstofdoorlatende lenzen en daarnaast diverse zachte lenzen, bv. de nieuwste generatie Siliconen Hydrogel lenzen. Deze laatste lenzen zijn zeer geschikt voor mensen met droge ogen of die in een droge ruimte (bv. airco) werkzaam zijn. Als dit niet genoeg werkt zijn er ook behandelingen voor droge ogen.

De behandeling zorgt voor een verbetering in de traanfilm. Meer informatie is te vinden op de droge ogen specialist site of als u last heeft van tranende ogen op de tranende ogen specialist site.


Er zijn enkelvoudige lenzen (voor veraf), lenzen voor ogen met cilinders en ook meervoudig, dus met leesgedeelte voor scherp zicht op alle afstanden. Ook zijn wij gespecialiseerd in nachtlenzen die ervoor zorgen dat u overdag geen lenzen hoeft te dragen, alleen ‘s nachts. Voor meer informatie over contactlenzen kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Er is bij ons dagelijks minimaal één gediplomeerd contactlensspecialist aanwezig.

4·D Optiek is lid van de ANVC, de Algemene Nederlandse Vereniging van Contactlensspecialisten. De ANVC is de vakorganisatie van gediplomeerde contactlensspecialisten in Nederland. Tevens werken er meerdere optometristen die zijn aangesloten bij het KP-register.