• Bel voor een afspraak 026-3703705
  • Bezoek onze webshop

LINDBERG by 4·D OPTIEK


LINDBERG is hét eyewear merk uit Denenmarken en kenmerkt zich door het uitzonderlijke design en de hoogwaardige materialen. Elk frame is een statement voor esthetiek, technische innovatie en onberispelijk vakmanschap. 4·D Optiek is dan ook maar wat trots dat het Deense merk een winkel heeft geopend in Arnhem: LINDBERG by 4·D Optiek. Dit pareltje is te vinden aan het Eiland 4.

 

LINDBERG werd ruim 35 jaar geleden opgericht en sindsdien is het merk voorloper op het gebied van titanium monturen. Het merk staat bekend om het gebruik van alleen de allerbeste, hoogwaardige materialen, zoals acetaat, hout, platina, goud, diamanten en buffelhoorn. Deze materialen weet het merk als geen ander te verwerken in de Deense designtraditie, waarbij alles draait om discretie, elegantie en weloverwogen eenvoud. Met die gouden combinatie heeft LINDBERG al tientallen prestigieuze designprijzen in de wacht weten te slepen.

In de speciale Precious corner, kunt u onder het genot van een heerlijke espresso de nieuwste modellen uit de precious collectie bekijken.

Lees hier meer over Lindberg.

Vacature

Voor de LINDBERG by 4·D Optiek winkel zijn wij nog op zoek naar een enthousiaste verkoopmedewerker (m/v). Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken in de, reageer dan snel op de vacature.