Dita Eyewear

De perfectionistische DITA monturen en zonnebrillen zijn anno 2020 niet meer weg te denken uit onze collectie. Toch is dit merk helemaal tot uitbarsting gekomen toen er een “nieuwe” doelgroep onze winkel betrad. Het merk is trendy, klassiek, stoer en straalt luxe uit. Een DITA-frame is voor vele merkliefhebbers een kunstwerk waarin precisie, eenvoud en luxe samenkomt.

 

Het design

Het ontwerpen van een kunstwerk wordt gemeten door zijn eerlijkheid en eenvoud. Een aantal maanden is er nodig om een pronkstuk uit de perfectionistische collectie van DITA te maken. Dit is dan ook direct voelbaar bij een eerste ontmoeting.

Kwaliteit staat voor op bij DITA. Zo wordt de exclusieve collectie handgemaakt in Japan en worden hiervoor alleen hoogwaardige materialen gebruikt. Alleen winnaars kiezen voor DITA.

Partnerschap

Sinds de oprichting van het Amerikaanse merk in 1995, werd al snel duidelijk dat internationale populariteit niet uitgesloten kon worden. Relaties binnen cultuur, stijl, sport en entertainment werden gesmeden door het merk. Recentelijk is DITA een partnerschap aangegaan met onder andere Aston Martin Red Bull Racing. Zoals bij vele bekend, is dit het Racing team waar bekendheden als Max Verstappen en Alex Albon onder vallen. Keuze voor uitgerekend DITA door het Aston Martin Red Bull Racing Team komt door de precisie, vakmanschap, passie en stijl van het merk waar zij zich mee identificeren.

 

Twee decennia lang staat DITA al op hoog niveau in de high-end fashion branche. Om tot zo’n iconisch frame te komen heeft het merk een maatstaf voor de beoordeling van zijn frames, waardoor zij goed te onderscheiden zijn van andere luxe brillenmerken en zich kenmerken door de kwaliteit die zij bieden. Hiermee doelen we op de ontwerp- en productienormen van het merk, waardoor DITA zichzelf naar een hoger niveau tilt en herkenbaarheid creëert. Al na ruim 20 jaar ervaring heeft DITA een goede reputatie opgebouwd. Met, onder andere, hun limited edition zonnebrillen zijn zij leidend voor vele merken.

 

One of a kind

Het zijn de materialen die zorgen voor herkenbaarheid van de Dita collectie. Van titanium tot 18K goud, tot de beste Japanse zyl-acetaten. Ook de variërende frames in de collectie zorgen voor merkbekendheid. Van tijdloze vormen, zoals onder andere de flight serie, tot gewaagde karakteristieke frames, alles wat je nodig hebt voor een stijlvolle zomer!

Dita