• Bel voor een afspraak 026-3703705
  • Bezoek onze webshop
Dita Eyewear

De perfectionistische DITA-monturen en zonnebrillen zijn anno 2020 niet meer weg te denken uit onze collectie. Toch is dit merk helemaal tot uitbarsting gekomen toen er een “nieuwe” doelgroep onze winkel betrad. Het merk is trendy, klassiek, stoer en straalt luxe uit. Een DITA-frame is voor vele merkliefhebbers een kunstwerk waarin precisie, eenvoud en luxe samenkomt.

 

Het design

Het ontwerpen van een kunstwerk wordt gemeten door zijn eerlijkheid en eenvoud. Een aantal maanden is er nodig om een pronkstuk uit de perfectionistische collectie van DITA te maken. Dit is dan ook direct voelbaar bij een eerste ontmoeting.

Kwaliteit staat voor op bij DITA. Zo wordt de exclusieve collectie handgemaakt in Japan en worden hiervoor alleen hoogwaardige materialen gebruikt. Alleen winnaars kiezen voor DITA. Wilt u de beschikbaarheid weten van een bepaald DITA-montuur? Of wilt u onze collectie bewonderen? Maak dan hier uw afspraak.

Dita

Wij hanteren een zero-tolerance beleid als het gaat om creditcard- of pinpasfraude. Bestelt u online dan zijn we dankbaar en zullen we met veel zorg uw bestelling voorbereiden.

Wij hanteren altijd de ‘2 dagen regel’ voor verzending. Uw bestelling wordt pas na 2 werkdagen verzonden. Niet eerder, ter voorkoming van betaalpasfraude. Online betalen en daarna ophalen in de winkel is geen optie bij ons.