Dita Eyewear

De perfectionistische DITA-monturen en zonnebrillen zijn anno 2022 niet meer weg te denken uit onze collectie. Het merk is trendy, klassiek, stoer en straalt luxe uit. Een DITA-frame is voor vele merkliefhebbers een kunstwerk waarin precisie, eenvoud en luxe samenkomt.

De eerste DITA-collecties, die werden ontworpen in het begin van de jaren ’90, zijn geïnspireerd op vintage monturen uit de jaren ‘50 en ‘60. DITA speurde destijds vintagewinkels af, op zoek naar monturen waarop zij hun ontwerpen konden baseren. DITA’s blik op de toekomst was er één met het oog op het verleden. Retro silhouetten met gedurfde kleuren glazen, zoals aquamarijn of geel.

Eind jaren ’90 begon het merk de productie in Japan te concentreren. Tegenwoordig worden alle frames daar afgewerkt. Volgens het merk gebeurt dat omdat de details het allerhoogste kwaliteitsniveau vereisen. Het is dan ook niet gek dat het maanden kost voordat een bril klaar is om gedragen te worden. Het ontwerpen van een kunstwerk wordt gemeten door zijn eerlijkheid en eenvoud. Een aantal maanden is er nodig om een pronkstuk uit de perfectionistische collectie van DITA te maken. De kwaliteit en het vakmanschap voel je direct zodra je een DITA montuur in handen hebt.

Alle DITA brillen worden handgemaakt in Japan. Er wordt alleen gebruikgemaakt van de beste materialen. DITA gebruikt 18 karaats goud, het beste Japanse acetaat, wit goud en titanium. Het oog voor detail en materiaal bij DITA is ongeëvenaard. Dat maakt een montuur van dit merk ijzersterk en een goede investering: een DITA bril kan namelijk zo een heel leven meegaan.

Alleen winnaars kiezen voor DITA. Wilt u de beschikbaarheid weten van een bepaald DITA-montuur? Of wilt u onze collectie bewonderen? Maak dan hier uw afspraak.

Dita

Wij hanteren een zero-tolerance beleid als het gaat om creditcard- of pinpasfraude. Bestelt u online dan zijn we dankbaar en zullen we met veel zorg uw bestelling voorbereiden.

Wij hanteren altijd de ‘2 dagen regel’ voor verzending. Uw bestelling wordt pas na 2 werkdagen verzonden. Niet eerder, ter voorkoming van betaalpasfraude. Online betalen en daarna ophalen in de winkel is geen optie bij ons.