• Bel voor een afspraak 026-3703705
  • Bezoek onze webshop
Cartier Eyewear

Het was 1847 toen Louis-François Cartier het juwelenhuis Cartier oprichtte in Parijs. Het iconische, luxueuze merk groeit pas uit nadat in 1874 het juwelenhuis wordt overgenomen door de zoon van Louis-François: Alfred Cartier. Het waren echter diens zonen Louis, Pierre en Jacques die het juwelenhuis een wereldwijde bekendheid gaven.

In de 20e eeuw werd het merk sterker en werden er accessoires aan hun pracht collectie toegevoegd. Cartier is een van de weinige merken die een eigen productielocatie in haar bezit heeft. Alleen de beste vakmensen werken aan de unieke monturen, die vanuit een harsmodel of 3D-ontwerp vorm krijgen. 

Ook wij bij 4·D Optiek zijn al enige tijd betoverd door de magie van Cartier. Cartier is inmiddels een vaste waarde in onze collectie. Een foutloze keuze voor elke stijl. De fraaie monturen die, net zoals hun andere accessoires, alleen gemaakt worden van de beste en meest luxueuze materialen.

De Cartier monturen doorstaan een 25-punten test voordat de bril beschikbaar wordt voor de consument. Een blijk van aandacht voor precisie. De monturen van Cartier kunnen bestaan uit: goud, zilver, diamanten, platina, titanium, hout en buffelhoorn.

Customizen

Bij 4·D Optiek kunt u uw eigen Cartier montuur customizen. Hoe werkt het? U kiest het Cartier montuur wat u mooi vindt. Hierna kiest u welke glasvorm en welke kleur u mooi vindt. Bij 4·D Optiek is alles mogelijk!

Op onze webshop vindt u de prachtige Cartier monturen die gecustomized zijn. Mocht u er niet uitkomen en alle Cartier monturen in de winkel willen bewonderen? Maak dan hier uw afspraak of neem contact met ons op.


Bekijk hier de collectie.