Rolf Spectacles Tirol

Nieuw van Rolf Spectacles: de plantaardige Substance Collection. Het materiaal van de collectie wordt gewonnen uit de wonderboom.
De monturen worden 3D-geprint. Ze zijn stabiel, comfortabel om te dragen, milieuvriendelijk en duurzaam geproduceerd in Oostenrijk.

Een poeder, gemaakt van zaden van deze wonderboom, is het uitgangspunt van ROLF’s nieuwste brillencollectie. Het materiaal heeft een reeks duurzame en functionele eigenschappen die het door technologie en design gedreven bedrijf in staat stelden om innovatieve, plantaardige brillen te ontwikkelen. Het materiaal biedt een schat aan nieuwe mogelijkheden.

Dat het Rolf niet enkel om het duurzame materiaal gaat maar ook om design, is terug te zien in de collectie. Die bestaat zes verschillende kleuren. Verfijnde contouren, slanke brillenpoten en strategisch geplaatste rondingen maken van elke bril een prachtig maar functioneel accessoire dat ook nog eens comfortabel is om te dragen. Het gepatenteerde Flexlock-scharnier van Rolf kan tegelijkertijd met het frame 3D worden geprint. Naast de voordelen van het schroefloze scharnier, zullen brildragers ook profiteren van de flexibele, natuurlijke en huidvriendelijke eigenschappen van het plantaardige montuur.