ZONNEBRIL OP STERKTE


BESCHERM JE OGEN NET ZO GOED ALS JE HUID!

Zodra de zon zich laat zien, worden we blij. Ons lichaam maakt Vitamine D aan en dat beschermt jouw lichaam. Maar pas ook op. De UV-stralen in het zonlicht zijn ook schadelijk voor je ogen. Deze stralen kunnen jouw hoornvlies beschadigen en vroegtijdige veroudering van de ogen veroorzaken.

WIST JE DAT TOT 50% VAN HET UV VIA DE ACHTERKANT VAN JE BRILLENGLAZEN KOMT?
Kies daarom voor brillenglazen met een Crizal® Sun™ UV-coating. Deze coating beschermt je ogen tegen het schadelijk UV-licht. Aan de voorkant én aan de achterkant.

GEEN SCHITTERING
Hou je van vakantie of sport je graag buiten? Xperio™ gepolariseerde brillenglazen zijn ideaal als je graag buiten bent. Gepolariseerde brillenglazen halen hinderlijke schitteringen van het water en andere oppervlakten weg. Dit zorgt voor meer comfort en veiligheid. Kom naar onze winkel en ervaar het zelf!

SPIEGELCOATINGS VOOR JOUW LOOK


Een spiegelcoating is al lang niet meer voor alleen trendsetters. Tegenwoordig mag en kan iedereen ermee lopen. Durf jij het aan? In ons assortiment vind je een uitgebreid kleurenaanbod. Ons assortiment wordt ieder jaar bijgewerkt met de nieuwste trends in kleuren.

BEKEN KLEUR


Welke kleur zonneglazen kies jij deze keer? Ga je voor een tijdloze kleur zoals bruin, grijs of groen? Word je echt blij van wat gewaagdere kleuren als paars of blauw? Of kies je letterlijk om het leven door een roze bril te zien?


Kom naar onze winkel, kies je kleur en bepaal jouw look voor deze winter.