BEELDSCHERMGLAZEN


Varilux Digitime

Tijdens het gebruik van beeldschermen zijn uw ogen altijd aan het werk. Meer dan 90% van de beeldschermgebruikers geeft aan weleens last te hebben van vermoeide, droge of jeukende ogen. Daarnaast komen schouder- en nekklachten ook bij meer dan 85% van de brildragers voor. Niet alleen het gebruik van beeldschermen vraagt veel van uw ogen. Ook tijdens het beoefenen van uw hobby’s zijn uw ogen hard aan het werk. Met Varilux Digitime geeft u uw ogen rust op uw hobby- of werkplek.

 

Het effect van beeldschermen op uw ogen

We maken steeds frequenter en intensiever gebruik van computers, smartphones, tablets en andere digitale apparaten. Niet alleen om te werken, maar ook voor onze ontspanning. Echter, deze ontspanning betekent voor onze ogen juist meer inspanning. Door verschillende apparaten tegelijkertijd te gebruiken moeten uw ogen steeds scherpstellen op verschillende kijkafstanden. Ook zijn de leestekens op digitale schermen vaak klein en niet altijd scherp. Daarnaast moeten uw ogen vaak felle schermverlichting doorstaan en kunnen ze blootgesteld worden aan schadelijk blauwviolet licht.

Varilux Digitime

Brillenglazen speciaal ontwikkeld voor een digitale levensstijl. Ervaar super scherp zicht bij alles wat u doet.


Ontspannen kijken tijdens beeldschermwerk


Van smartphone, tablet, computer tot televisie, met Varilux Digitime heeft u de beschikking over brillenglazen die perfect aansluiten bij uw gebruik en kijkgebieden. Varilux Digitime vermindert oogklachten, verbetert de leesbaarheid van kleine tekens en verzekert een natuurlijke houding bij het gebruik van uw smartphone.

 

De combinatie met de Crizal® Prevencia™ coating zorgt daarnaast voor verminderde schitteringen van uw beeldscherm, meer contrast en helpt bij het voorkomen van het vroegtijdig ouder worden van uw ogen.

Laat u adviseren over het meest geschikte design voor uw kijkbehoefte.
Er zijn verschillende designs beschikbaar van Varilux Digitime. Afhankelijk van uw optische specificaties én uw dagelijkse activiteiten kunnen wij u adviseren over het meest geschikte design van Varilux Digitime voor u. Wij adviseren u dan meteen over de personalisatiemogelijkheden en beschikbare opties, zoals Crizal Prevencia.