NEW IN: Bottega Veneta

Gepubliceerd op 16 november 2020 om 09:55
Bottega Veneta

Sinds kort hebben we het nieuwe high-end merk Bottega Veneta aan onze zonnebrillencollectie toegevoegd. Wij zijn erg enthousiast over het nieuwe merk en wij zijn benieuwd wat jullie van het merk vinden.

Het van oorsprong Italiaanse luxemerk is sinds 1966 al een grote speler in de modebranche. Bottega Veneta heeft een breed assortiment van confectiekleding, schoenen, tassen en woonaccessoires tot aan zonnebrillen, parfums, horloges en klein lederwaren.

Bottega Veneta kunststof
Bottega Veneta heren

Sterke positie

De meeste van jullie kennen Bottega Veneta misschien van de prachtige leder gevlochten tassen en de lederen muiltjes waar zij bekend om staan. Deze items zijn steeds vaker in het modebeeld terug te vinden. Maar vanaf begin november zijn ook de verfijnde Bottega Veneta zonnemonturen te bewonderen bij 4·D Optiek. 

Bottega Veneta heeft een sterke merkidentiteit vanwege haar producten die zeer herkenbaar zijn, door bijvoorbeeld het intrecciato geweven leer maar ook door het ontwerp van de zonnemonturen. Hier komt hun motto ‘Als je eigen initialen genoeg zijn’ vandaan. Dit drukt een gedachtegoed van vertrouwen uit die nu van toepassing is op de reeks uitgebrachte producten. Terwijl het merk steeds groter wordt, blijft de kwaliteit standvastig. 

Bottega Veneta metaal
Bottega Veneta heren

“When your own initials are enough”

Een leuk weetje is dat het merk in 2006 vanwege zijn liefde voor het ambachtschap een school heeft geopend die het vak leerambacht van begin af aan leert aan de volgende generatie.

In 2001 viel Bottega Veneta onder de vleugels van de Gucci Group, wat op dit moment Kering Eyewear heet. Met het luxueuze merkpakket van Kering is Bottega Veneta volledig op haar plek. Het merk omarmt stijl, innovatie en luxe. De zonnebrillen zijn voor zowel dames als heren. 

Ben jij geïnteresseerd in onze nieuwste collectie? Bekijk hier alvast onze collectie of maak hier een afspraak om de zonnebrillen te passen in de winkel. Tot snel bij 4·D Optiek.