MIU MIU

Gepubliceerd op 1 mei 2024 om 11:52

Miu Miu is een prestigieus Italiaans modehuis, opgericht in 1993 door Miuccia Prada. Het merk is vernoemd naar haar bijnaam en staat bekend om zijn avant-gardistische, vaak provocerende mode, die een jongere doelgroep aanspreekt dan het hoofdmerk Prada.

Miu Miu onderscheidt zich door zijn speelse en rebelse esthetiek, met een nadruk op contrasterende stoffen en gedurfde prints. Het merk is bijzonder geliefd om zijn kleding, handtassen, schoenen en eyewear, en speelt vaak met de grenzen van traditionele vrouwelijke stijl door middel van onverwachte materialen en vormen. Miu Miu geniet internationale bekendheid en is een favoriet onder mode-insiders en beroemdheden.

De Miu Miu zonnebrillen staan bekend om hun gedurfde ontwerpen en onderscheidende, vrouwelijke esthetiek. Vanaf mei bij ons in Arnhem verkrijgbaar!

 

Op dit moment is MIU MIU zelfs the "HOTTEST BRAND" op de ranking van de LYST-index. (Lyst is een wereldwijd modezoekplatform dat trends analyseert en de populairste producten rangschikt). Nu bij ons verkrijgbaar!