Next stop: ARNHEM. LINDBERG Kunstwerk “Nebula” Wereldtour.

Gepubliceerd op 16 mei 2024 om 10:00

LINDBERG Kunstwerk “Nebula” Wereldtour ARNHEM - Stop

 

Voor het vijfde achtereenvolgende jaar sponsort LINDBERG West Bund Art and Design Fair en presenteert in samenwerking met de Chinese kunstenaar Feng Chen het in opdracht gemaakte kunstwerk “Nebula”.

De wereldtour van dit kunstwerk maakt een stop in Arnhem van 1 juni tot 1 augustus in de LINDBERG by 4·D Optiek winkel in Arnhem, waar een van de sculpturen zal worden tentoongesteld.

Het bestaat uit vijf sculpturen, elk gemaakt van 1 mm dunne titanium draden, verbonden door het spiraalscharnierontwerp van LINDBERG monturen.

 

Titanium is een van de meest wonderlijk natuurlijke elementen, met unieke eigenschappen: het is ultralicht, flexibel, duurzaam, hypoallergeen en roestvrij. In de jaren 80 maakte LINDBERG voor het eerst gebruik van titanium in brilontwerpen, en is sindsdien onafgebroken grensverleggend in de brillenindustrie met haar ontwerpen en verkenning van het materiaal.

 

Als gerenommeerd Deens brillenmerk heeft LINDBERG meer dan 110 designprijzen ontvangen voor de innovatieve benadering van minimalistisch design. De monturen van LINDBERG zijn net kunstwerken: ze zijn een bron van esthetisch genot dat los staat van tijd en ruimte.

 

waar: LINDBERG by 4·D Optiek

adres: Eiland 4, Arnhem

wanneer: 1 juni - 1 augustus

 

West Bund Art & Design
Feng Chen
Feng Chen
Feng Chen
Nebula