RETOUREN WEBSHOP

  • Binnen welke tijd kan ik mijn bestelling terugsturen?

U kunt uw bestelling binnen 14 dagen na verzending terugsturen, hierna is dit helaas niet mogelijk (tenzij het probleem onder de garantie valt).

  • Hoe kan ik mijn bestelling terugsturen?

Wij geven uw geld terug of ruilen uw product* wanneer aan de volgende voorwaarden wordt voldaan:

Stuur een e-mail naar arnhem@4doptiek.nl onder vermelding van uw bestelnummer en een korte uitleg van de reden van retourzending.

Het verzoek moet binnen 14 dagen na de verzenddatum worden ingediend.

De artikelen worden in dezelfde toestand teruggestuurd als waarin ze zijn verzonden, in het oorspronkelijke verpakkingsmateriaal en met alle meegeleverde accessoires. (*saleproducten of producten die zijn gecustomized, kunnen niet worden geretourneerd.)

Nadat de retourzending is goedgekeurd door onze klantenservice, kunt u uw product retourneren naar onderstaand adres. Hiervoor brengen wij een verzend- en verwerkingstarief van €15,00 in rekening. Indien u vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice.

  • Krijg ik mijn geld terug als ik een product terugstuur?

Natuurlijk krijgt u uw geld terug, wanneer u uw product terugstuurt. Echter zal er bij een retourzending een verzend- en verwerkingstarief van €15,00 in rekening gebracht worden. Dit bedrag wordt automatisch in vermindering gebracht op het verschuldigde bedrag. Indien de producten niet aan de eisen voldoen voor terugzendingen, zullen de producten teruggestuurd worden naar de klant (waarbij de verzendkosten ook voor de klant zijn). Weet u niet zeker of uw producten (nog) voldoen aan de eisen? Stuur gerust een email naar onze klantenservice.

  • Hoe en binnen welke tijd krijg ik mijn geld teruggestort?

De geretourneerde producten worden door ons nagekeken na aankomst in het magazijn. Als alles in orde is en aan alle eisen voldaan is, wordt het bedrag door ons binnen 14 dagen naar u overgemaakt. Eventuele kosten (verzend- en verwerkingstarief, schade of missende onderdelen) zullen in mindering gebracht worden op het totaalbedrag.