Nieuw in Arnhem: McLaren Eyewear

Gepubliceerd op 10 augustus 2021 om 17:09

Glazen geschikt voor Drive, Golf, Outdoor, Urban en Yacht. McLaren maakt gebruik van de nieuwste glastechnologie en coatingen van Leica-eyecare. De nieuwe collectie bestaat uit 3D-geprinte kunststof en titanium monturen. 

 

De zonnebrillen van McLaren Eyewear zijn de eerste die gebruik maken van Leica Eyecare-zonneglazen, die zijn behandeld met AquaDura Vision anti-reflecterende, hydrofobe en oleofobe coating en zijn voorzien van de nieuwste lenstechnologie van Leica Eyecare om uitzonderlijke helderheid te garanderen. 

Elk van de vijf typen zonneglazen is aangepast aan een specifieke omgeving; de Drive-glazen hebben bijvoorbeeld een zeer nauwkeurige, degrade tint die is ontworpen om contrasten te verbeteren en de weg voor u in scherp reliëf weer te geven. Zonder polarisatie, dus alle oppervlakken worden perfect waargenomen. 

Oranje getinte Golf-glazen focussen op maximaal contrast, terwijl de Outdoor-glazen gepolariseerd zijn en een spiegelcoating hebben. 

Urban-lenzen hebben een neutrale overlopende tint die is ontworpen voor alle lichtomstandigheden en waardoor schermen gemakkelijk afleesbaar zijn, terwijl de Yacht-glazen een spiegelcoating hebben om zonnestralen te verminderen en gepolariseerd om reflecties van het water tegen te gaan.

 

Exclusief bij 4·D Optiek in Arnhem

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.