OAKLEY introduceert KATO

Gepubliceerd op 25 mei 2021 om 11:10
oakley kato

Na een jaar wachten is dan eindelijk de OAKLEY KATO geïntroduceerd. Vorig jaar al tijdens de Superbowl, debuteerde de zonnebril. Hij werd gedragen door Patrick Mahomes, de American Football quarterback van de Kansas City Chiefs.

Oakley Kato is ontwikkeld om prestatiegrenzen te verleggen met een doelgericht montuur dat zich voor een naadloze look aan de vorm van het gezicht aanpast. Dankzij het progressieve en opvallende wrapdesign, de montuurloze architectuur, de innovatieve kantelvorm en de meerdere neuspads zorgt dit montuur voor een gepersonaliseerde pasvorm. In combinatie met brillenglazen met Prizm-technologie rust Oakley Kato sporters uit met een optimale dekking en een groter gezichtsveld.

Kenmerken:

 

• OPVALLEND DESIGN - Oakley Kato heeft een opvallend en progressief design dat zodanig ontwikkeld is dat het brillenglas zo dicht mogelijk op het gezicht kan worden geplaatst, waardoor een optimale dekking, breder gezichtsveld, betere grip van het montuur en een stootbescherming worden geboden.

• BRILLENGLAS MET EEN REVOLUTIONAIR DESIGN - Dankzij verbeteringen in het optische design is het brillenglas ontworpen met een grotere wrap en starheid op belangrijke punten die de structurele eigenschappen van een montuur nabootsen.

• VERSTELBARE HOEK - Een innovatief mechanisme zorgt ervoor dat het brillenglas kan worden gekanteld, zodat het juiste contact met de brug en de wang kan worden gecreëerd en de bril correct en comfortabel aan meer gezichten kan worden aangepast.

• NEUSPADS - Wordt geleverd met neuspads van Unobtainium® in drie verschillende diktes en diepte die verschillende instellingen bieden voor de beste grip en pasvorm.

• NEEM MEER DETAILS WAAR - Verkrijgbaar met Prizm™-brillenglazen die ontworpen zijn om contrasten en kleuren te verscherpen zodat je meer details kunt waarnemen.

 

Maak een afspraak in onze OAKLEY Shop de KATO te komen bekijken en passen!

oakley kato x