Kleurrijke campagne van de nieuwe DIOR herencollectie

Gepubliceerd op 16 februari 2021 om 10:00

De Dior Homme-zonnebrillen vormen een combinatie van technisch vernuft en eigentijds raffinement en zijn een weerspiegeling van het vakmanschap van Dior. Ze schitteren in de nieuwe 2021 Summer campagne.

De foto’s in deze nieuwe campagne onthullen en vergroten de onnavolgbare spirit en pluralistische rijkdom Diors herencollectie voor Summer 2021, en geven de virtuoze portretkunst van de Ghanese schilder Amoako Boafo extra dimensie.

DIOR HOMME 2021

“De levendige kleuren van deze campagne zijn een perfecte reflectie van het dynamische karakter van de Summer 2021-collectie. En bovenal een hommage aan Amoako Boafo’s werk,” zegt Kim Jones, Artistic Director van Diors herencollecties. 

HEREN DIOR ZONNEBRIL

Deze grafische foto’s zijn genomen door Rafael Pavarotti, in intens contrasterende, schitterende kleuren die zo kenmerkend zijn voor de schilderijen van de Ghanese kunstenaar. De verzengende kracht van zijn werk is door Kim Jones omgezet op silhouetten en komt tot uiting in de pure compositie van de foto’s. Deze wordt onderbroken door bloemmotieven van Boafo's behang en geïnterpreteerd als boeiende dialogen die disciplines vermengen en grenzen overstijgen.

DIORBLACKSUIT SI
DIORBLACKSUIT RI
DIORBLACKSUIT AU