Binnenkort in Arnhem: Lindberg by 4·D Optiek

Gepubliceerd op 9 september 2020 om 12:02

Met de binnenkort te openen eerste Lindberg-shop van Nederland, nemen wij u mee in het merkverhaal van Lindberg. Het Deense merk is niet meer weg te denken uit onze collectie en draagt bij aan de exclusiviteit van de winkel. De collectie van Lindberg draait om minimalisme, elegantie en doordachte eenvoud.

Historie

Al meer dan 35 jaar is het relatief 'jonge' Deense merk, Lindberg, voorloper op het gebied van titanium monturen. Het zijn niet alleen de titanium monturen die zorgen voor de elegante uitstraling. Alleen de allerbeste materialen worden gebruikt voor het creëren van de Lindberg-monturen. Denk hierbij aan hoogwaardige materialen als: acetaat, hout, platina, goud, diamanten en buffelhoorn.

Hendrik Lindberg, CEO van het brillenmerk, wordt bekroond vanwege zijn tijdloze en eigenzinnige monturen. In 1975 begon Lindberg met het ontwerpen van zijn eigen brillenlijn, omdat hij gefrustreerd raakte vanwege alle zware monturen die op dat moment de brillenmarkt domineerden. Na enige tijd vond Lindberg een grensverleggend product uit: de Air Titanium-brillen. Tot op de dag van vandaag staat het Deense brillenmerk bekend om zijn superieure kwaliteit. Bij deze Air Titanium-brillen zitten de glazen vast in het montuur zonder dat er ook maar één schroef aan te pas komt. Zijn eigenzinnige kijk op monturen verliest Hendrik Lindberg niet door zijn interesses in mode, kunst, design, reizen, automotive en zeilen.

Het gestileerde luxe brillenmerk was de eerste fabrikant die het titanium verwerkte in het montuur zonder daarbij te lassen. Zij hebben de visie dat alles wat er moet gebeuren aan het montuur uitzonderlijk goed moet gebeuren. Alles wat er omtrent het Lindberg-montuur gebeurt, wordt in Denemarken uitgevoerd. Zo houdt Lindberg alles dichtbij huis.

Wij kiezen het veelzijdige Lindberg

Lindberg wordt door ons gekozen vanwege de kwaliteit van de monturen, dankzij het stevige pure titanium ervaart de drager licht draagcomfort en is het Lindberg-montuur zowel stevig als flexibel. Bij deze gepatenteerde manier van techniek worden schroeven en lasnaden buiten beschouwing gelaten, zodat alleen het minimalistische Deense design overblijft. De monturen zijn voor de klant die houdt van elegantie, stijl en comfort. Lindberg-monturen kunnen geheel naar wens van de klant worden samengesteld. Of u nu van een esthetisch montuur houdt of liever een ingetogen montuur aanschaft, bij Lindberg bent u aan het juiste adres. De Lindberg-monturen zijn geschikt voor zowel dames als heren!

 

Vacature

Wij, als 4·D Optiek, zijn razend enthousiast over de komst van de allereerste Lindberg-shop van Nederland en staan te popelen om u te verwelkomen bij Lindberg by 4·D Optiek! Voor deze prachtige shop, die eind november 2020 zal openen, zijn wij op zoek naar een verkoopmedewerker (m/v) die een passie heeft voor brillen en het liefst geïnteresseerd is in het merk Lindberg. Ben jij de persoon die wij zoeken? Bekijk dan hier de vacature of mail naar marcel@4doptiek.nl.