NIEUW: JOHN DALIA

Gepubliceerd op 9 juli 2024 om 13:52

Bij 4·D Optiek zijn we enorm enthousiast over de John Dalia zonnebrillen. Dit exclusieve Franse merk staat bekend om zijn verfijnde ontwerpen en hoogwaardige materialen. John Dalia combineert vakmanschap met moderne technologie om zonnebrillen te creëren die zowel tijdloos als stijlvol zijn.

John Dalia is opgericht door de gelijknamige ontwerper, die een passie heeft voor minimalistisch design en perfectie in elk detail. De collectie omvat een breed scala aan modellen, variërend van klassieke tot eigentijdse stijlen, allemaal met een kenmerkende subtiele luxe. Elk montuur is met de hand gemaakt en vervaardigd uit ultralicht titanium en acetaat, een plantaardig kunststof dat zorgt voor een luxe uitstraling en optimaal draagcomfort. Daarnaast worden premium details zoals goud en platina gebruikt, wat de zonnebrillen een extra verfijnde afwerking geeft.

Deze combinatie van materialen en vakmanschap resulteert in zonnebrillen die niet alleen mooi zijn om te zien, maar ook comfortabel en duurzaam in het dagelijks gebruik. Bij 4·D Optiek geloven we dat John Dalia zonnebrillen een perfecte aanvulling zijn op onze collectie en we kunnen niet wachten om deze bijzondere brillen met jullie te delen. Kom snel naar de winkel