Alain Mikli

Alain Mikli is niet alleen een van de beroemdste brillenontwerpers ter wereld, hij was ook de eerste persoon die wereldwijd succesvol was als ontwerper van alleen brillen. In 1978 richtte hij daarom zijn eigen merk op in Parijs. Al ruim 40 jaar is Alain Mikli bezig zich te vernieuwen en zorgt hij ervoor dat een Alain Mikli bril een waar kunstwerk is voor de drager.

U kunt zich afvragen in hoeverre Alain Mikli monturen herkenbaar zijn aangezien dit merk geen gebruik maakt van grote logo’s. Door de unieke ontwerpen heeft dit merk dat ook absoluut niet nodig om herkent te worden. Alain Mikli brillen stralen luxe en originaliteit uit. Zij worden herkend door het klassieke kleurenpalet en de dessins van de acetaat platen die worden gebruikt. Deze worden speciaal voor Alain Mikli ontwikkeld in Italië.  

Onze Alain Milki collectie richt zich zowel op mannen als op vrouwen. De Alain Mikli monturen zijn voor de klant die waarde hecht aan de echtheid van het product. De klant met passie, stijl en altijd gaan voor een fenomenale look zitten goed bij het merk.

Bent u benieuwd naar onze nieuwste Alain Mikli collectie? Maak dan hier een afspraak om onze Alain Mikli collectie te bewonderen!