• Nu 50% korting op Dior en Chloé
  • 026-3703705
  • Bezoek onze webshop
Alain Mikli

Lugano - Het Zwitserse luxegoederenbedrijf Akoni Group lanceert zijn gelijknamige AKONI-bril collectie met optische- en zonnebrillen voor heren en dames. Ontworpen en ontwikkeld door een all-star team van gerespecteerde professionals in de brillenindustrie die bekend staan ​​om hun innovatieve ontwerpen en onvergelijkbaar "Made In Japan" vakmanschap en kwaliteit, AKONI is intelligente luxe die zelfverzekerd is, gecultiveerd en cool.

AKONl's technisch verfijnde maar ogenschijnlijk moeiteloze ontwerpen spelen slim op aloude klassiekers met de eerbied en expertise die je zou verwachten van het legendarische brillenontwerp in Californië duo Jeff Solorio en John Juniper. De collectie van elk seizoen is zowel klassiek als kenmerkend geïnspireerd stijlen en de attitudes die ze projecteren - van de sprezzatura van de Italiaanse filmlegende Marcella

Mastroianni, voor de branie van dappere testpiloten die de juiste dingen hadden - zoals gezien door een ontspannen, SoCal sun-surf-convertible lens. In hun eindeloze streven naar perfectie, bevat de Akoni het nieuwste vooruitgang in materialen en technologie terwijl ze hun iconische stijlreferenties respecteren en blijven trouw aan de vorm volgt de functie mantra om ervoor te zorgen dat elk silhouet het merk perfect weerspiegelt en de moderne smaak en levensstijl van haar klanten.

AKONI is gebouwd op de twee pijlers van intelligente en eerlijke luxe '', aldus medeoprichters Rosario Toscane, CEO en expert in de brillenindustrie, en creatief directeur Salma Rachid. Toscano spreekt met oprecht enthousiasme en passie, "Er zit intelligentie in alles wat we doen. Van brillen tot verpakkingsontwerp, door middel van engineering, materiaalkeuze, productie, verzending en post-salesservice is het onze missie om onze klanten alleen het allerbeste te bieden. Vakmanschap, kwaliteit en service: dat is waar het bij AKONI om draait. Luxe connaisseur Rachid knikt instemmend terwijl ze verder gaat: "Authenticiteit en transparantie is de ziel van AKONl, maar het kloppend hart zijn onze mensen. We hebben het geluk een wereldwijd team met tientallen jaren gecombineerde ervaring in brillen en luxe-industrie. Onze diverse, multiculturele team werd met de hand geselecteerd vanwege hun ongeëvenaarde expertise, passie en toewijding aan uitmuntendheid.Door gebruik te maken van onze collectieve talenten, ervaring en langdurige relaties met de beste van Japan brillenmakers en ambachtslieden, AKONI zal trouw blijven aan intelligente en eerlijke luxury. "AKONI is nu verkrijgbaar bij 's werelds beste luxe brillenboetieks.