Najaarsactie: 2e paar Varilux glazen voor de helft van de prijs

Gepubliceerd op 14 oktober 2021 om 19:25

Word architect van uw eigen vrijheid

 

Wie ambitieus is wil nieuwe perspectieven creëren. Ligt uw inspiratie voorbij de horizon of heel dichtbij? Verken en verleg iedere grens. Als architect van uw droom, met eindeloze precisie. Met Varilux multifocale brillenglazen bent u verzekerd van kijkcomfort en zichtvoordelen die passen bij uw levensstijl. Miljoenen mensen over de hele wereld genieten inmiddels van een eindeloos en scherp gezichtsvermogen.

 

ACTIE:

Uw 2e paar Varilux multifocale brillenglazen voor de helft*

Ontdek het Varilux® effect

Varilux geeft multifocaal zicht met grensverleggende perspectieven. Verleg uw blik vrij en moeiteloos. Van details onder uw ogen tot een punt op de horizon. Altijd optimaal scherp zicht, met volmaakt vloeiende overgangen op elke afstand. Zo ervaart u eindeloos zicht!

Scherp zicht, op alle afstanden

Spontane gewenning

Natuurlijke
overgangen

Geen extra
hoofdbewegingen

Ervaar eindeloos zicht

Met maar liefst zeven unieke metingen* creëren we een gepersonaliseerde kijkervaring die past bij uw levensstijl en ambitie. We houden rekening met uw leesgedrag, de vorm van uw ogen en van het door u gekozen montuur. Zo leggen we de basis voor een brillenglas op maat. Met zorg gemaakt voor de meest hoogwaardige visuele ervaring op iedere afstand.

Inzicht door lifestylescan

Met deze online tool ontdekt u in enkele minuten welk Varilux brillenglas het beste past bij úw levensstijl en kijkbehoeften. Ideaal wanneer u zich thuis wilt voorbereiden op een bezoek aan onze winkel.

 


ACTIE:

Profiteer van 50% korting op uw 2e paar Varilux® brillenglazen**

*Actie loopt tot 31 december 2021