Dita Lancier

Ben jij een adrenaline-seeker? Klopt jouw hart voor snelheid, hoogte, de macht over het stuur, de controle in de lucht, de navigatie op het water? Je bent op de juiste plek, want DITA Lancier (spreek uit len-sie-èr) is wat jij nodig hebt. De DITA Lancier zonnebrillen zijn speciaal ontworpen om aan jouw type adrenaline-behoefte te voldoen. De stoere frames zijn gemaakt van lichtgewicht titanium en acetaat, met universele antislip-veertips. De brillenglazen zijn vervaardigd met een lenstechnologie die is afgestemd op racers, watersporters of piloten.

Dita Land lens

 

LAND LENS

VOOR IN HET VERKEER - 'LAND'

Iedereen weet dat een gepolariseerde zonnebril heel fijn kijkt maar dat het ook een groot nadeel kan hebben en dat is dat je instrumenten op je dashboard 'zwart' worden en daarmee onleesbaar. De DITA Lancier brillen voor in het verkeer zijn daarom half gepolariseerd zodat je instrumenten altijd goed af te lezen zijn. Natuurlijk is de lens ook contrastverhogend en ontspiegeld voor ultiem kijk comfort.

Dita Sea lens

 

SEA LENS

VOOR OP HET WATER - 'SEA'

Een zeiler wil niet afgeleid worden door schitteringen op het water en kiest daarom voor de beste gepolariseerde brillenglazen. Ook wil je een ultiem contrast tussen water en lucht en bijvoorbeeld boeien die je route bepalen.

 

Dita Air lens

 

AIR LENS

VOOR IN DE LUCHT - 'AIR'

Piloten zitten niet te wachten op een gepolariseerde lens en daarom is de Dita Lancier Flight lens niet gepolariseerd.

Ter land, ter zee en in de lucht: Be the best you can be! Oh, en goed om te weten: topsporters Max Verstappen (Land), Peter Burling (Sea) en Kirby Chambliss (Air) hebben meegeholpen aan de ontwikkeling van dit brillenmerk.