Varilux E-series

Snelle gewenning is belangrijk voor multifocaaldragers. De technologie van Varilux e-series zorgt voor een stabiel en scherp zicht, vanaf het moment dat u uw bril opzet.


VOORDELEN

SCHERP ZICHT

Ongeëvenaard scherp zicht op elke afstand

SNELLE GEWENNING

Voelt al snel alsof u nooit anders heeft gekeken

ZELFVERZEKERD IN BEWEGING

Vermindert schommeleffect

SNELLE GEWENNING

 

Varilux e-series multifocale brillenglazen verminderen beeldvervormingen zodat u makkelijk went aan uw multifocale bril en er meteen van kunt genieten.

 

KRACHTIGE INGEBOUWDE TECHNOLOGIE

SWIM CONTROL TECHNOLOGIE

Door de unieke Swim Control technologie in Varilux e-series brillenglazen went u supersnel aan deze brillenglazen. De Swim Control-technologie vermindert het 'schommelende' effect en beeldvervormingen, iets dat voor brildragers onplezierig kan zijn. U kunt de Varilux e-series de hele dag dragen, in alle situaties. 

MAAK UW ZICHT PERSOONLIJK

Een brilvoorschrift is slechts het begin. Varilux e-series wordt altijd gepersonaliseerd en houdt rekening met de fysiologische vorm van uw oog en het montuur. Dit wordt mogelijk gemaakt door een uniek meetproces, ontwikkeld door Essilor en toegepast bij vakopticiens. Deze personalisatie zorgt voor een uniek brillenglas voor u en daarmee ervaart u een natuurlijk zicht en een supersnelle gewenning.