Opticien | Optometrist Arnhem 

In 1998 streek 4·D Optiek neer in de Bentinckstraat, één van ‘de 7 straatjes’ van Arnhem. Sindsdien hebben we onze naam mogen vestigen bij een fantastische, gevarieerde club eyewear-liefhebbers vanuit het hele land.
Service en kwaliteit staan bij 4·D Optiek torenhoog in het vaandel. We zetten alles op alles om naar alle tevredenheid te helpen. Daarom nemen we uitgebreid de tijd om onze opvallende, veelzijdige collectie met u te bekijken op basis van de wensen. Uiteraard onder het genot van een heerlijke kop Italiaanse koffie.

Inmiddels hebben wij verschillende shop-in-shops. Alle shops zijn onderling met elkaar verbonden.

Ons kundige team denkt graag met u mee over de mogelijkheden. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan een afspraak in onze winkel. Zo bent u ervan verzekerd dat we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

4D Optiek Arnhem

Lindberg by 4·D Optiek

In de Lindberg winkel, Lindberg by 4·D Optiek, op Eiland 4, kunt u terecht voor de grootste collectie Lindberg monturen en zonnebrillen van Nederland

 

Ontdek de kleurrijke wereld van innovatieve brillen. Wij presenteren de exclusieve collecties van Anne et Valentin, L.A. Eyeworks en Theo, elk met een uniek verhaal.

Anne et Valentin combineert geometrie met levendige kleuren, L.A. Eyeworks viert individualiteit, en Theo biedt avantgardistische

designs.

Laat je inspireren door onze monturen en zonnebrillen die design en visie verenigen, perfect om jouw persoonlijkheid te weerspiegelen.

Oakley- en Ray-Ban Shop

In de Oakley- en Ray-Ban Shop kan de sporter zijn hart ophalen. Het grootste aanbod van Oakley en Ray-Ban monturen en zonnebrillen.

 

BOLD by 4·D Optiek

BOLD by 4·D Optiek is het eigenzinnige broertje van de 4·D-familie. Exclusieve monturen en een unieke beleving. Bij BOLD dompel je je onder in de wereld van customized Cartier monturen en zonnebrillen, DITA, Chrome Hearts, Gucci en Cazal. Je vindt hier alles waar je fashion-hart sneller van gaat kloppen.