John Dalia Eyewear

Sinds kort hebben we in Arnhem John Dalia eyewear aan onze collectie toegevoegd. Dit exclusieve merk, afkomstig uit Frankrijk, staat bekend om zijn stoere en elegante ontwerpen. John Dalia's zonnebrillen combineren vakmanschap met moderne technologie, resulterend in tijdloze monturen van de hoogste kwaliteit.

De collectie van John Dalia varieert van klassieke tot eigentijdse modellen, perfect voor wie op zoek is naar verfijning en exclusiviteit. Elk montuue is met de hand gemaakt en vervaardigd uit ultralicht titanium en acetaat, een plantaardig kunststof dat zorgt voor een luxe uitstraling en optimaal draagcomfort. Daarnaast worden premium details zoals goud en platina gebruikt, wat de brillen een extra verfijnde afwerking geeft.

Bij John Dalia draait alles om subtiele luxe en aandacht voor detail. Of je nu kiest voor een minimalistisch design of een meer uitgesproken stijl, de zonnebrillen van John Dalia passen perfect bij een moderne, stijlvolle levensstijl. Nieuw bij 4·D Optiek in Arnhem!

john dalia
john dalia arnhem
john dalia 4doptiek