MULTIFOCALE GLAZEN ARNHEM


Scherp zicht op alle afstanden


Scherp zien is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Bij het ouder worden ontspringt uiteindelijk niemand de dans en krijgt iedereen te maken met kijkproblemen. Een leesbril is dan vaak een eerste hulpmiddel om weer scherp te zien op de korte afstand. Als u op elke afstand weer scherp wilt zien en wilt genieten van natuurlijk scherp zicht is een multifocale bril de ideale oplossing. Zo kunt u met één bril weer op alle afstanden scherp zien!

Doordat het glas van een multifocale bril is opgebouwd uit verschillende sterktes welke in elkaar overlopen is het glasontwerp complex. Hierdoor bestaan er grote verschillen in kwaliteit. Varilux van Essilor is het eerste multifocale brillenglas, uitgevonden in 1959. Varilux is tot vandaag nog altijd ongeëvenaard en blijft innoveren om u te laten genieten van het beste zicht.

Maar wat is er nu eigenlijk belangrijk als het gaat om (multifocale) brillenglazen?

Het verschil tussen standaard brillenglazen en gepersonaliseerde brillenglazen.
Geen oog is hetzelfde, zelfs uw linker- en rechteroog verschillen van elkaar. Voor een optimaal resultaat is het dan ook belangrijk om zoveel mogelijk persoonlijke eigenschappen van uw ogen mee te nemen in het glasdesign van uw brillenglazen. Daarom is het belangrijk dat er een oogmeting plaatsvindt door een vakkundige opticien die beschikt over de meest geavanceerde meetapparatuur. Door middel van het Visioffice meetsysteem kunnen we diverse gegevens verzamelen die uniek zijn voor uw kijkgedrag, uw ogen en het montuur dat u heeft gekozen, waardoor het glasontwerp daar op aangepast kan worden. Dit resulteert voor de drager in een ongeëvenaard scherp zicht, brede kijkgebieden en een zelfverzekerd gevoel.

Een brillenglas dat aangepast is aan de unieke eigenschappen van uw ogen werkt perfect samen met uw ogen. De gepersonaliseerde brillenglazen van Varilux werken perfect samen met uw ogen, zodat u als brildrager geniet van een contrastrijk en haarscherp beeld!

Varilux

Met Varilux® multifocale brillenglazen van Essilor heeft u een comfortabel en helder zicht waardoor u dichtbij, veraf en alle afstanden daar tussenin scherp ziet.  Bekijk onze gepersonaliseerde multifocale oplossingen:


VARILUX X-SERIES

Met Essilor Varilux X-series hoeft u niet langer te zoeken naar het juiste doorkijkpunt in uw brillenglas. Onnodige hoofdbewegingen zijn verleden tijd en u ervaart een natuurlijk zicht voor al uw dagelijkse bezigheden binnen handbereik en daarbuiten.

VARILUX E-SERIES

Varilux e-series multifocale brillenglazen geven u een stabiel en scherp zicht vanaf het allereerste moment dat u uw bril draagt.

VARILUX PHYSIO

Varilux glazen voor meer contrast op alle kijkafstanden.

VARILUX COMFORT

Comfortabel zicht, direct vanaf het eerste moment dat u de bril draagt.

VARILUX DIGITIME

Brillenglazen speciaal ontwikkeld voor een digitale levensstijl. Ervaar super scherp zicht bij alles wat u doet.

VARILUX ROADPILOT

Multifocale brillenglazen speciaal ontworpen voor automobilisten. Ervaar meer kijkcomfort en veiligheid in de auto, door een breed gezichtsveld en minder schitteringen.

VARILUX SPORT

Natuurlijk en scherp zicht, welke sport u ook beoefent.


ACTIE: Uw 2e paar Varilux multifocale brillenglazen met 50% korting*