• Bel voor een afspraak 026-3703705
  • Bezoek onze webshop

CARTIER EXCLUSIVE


Cartier brillen

De monturen uit de Cartier Exclusive serie, zijn gemaakt van 18 karaat goud, buffelhoorn, of gezet met diamanten. Evenals de "normale" Cartier collectie, kunnen deze monturen worden gecustomized. Met glazen, in een eigen vorm en kleur of met diamanten gezet.

Limited edition

Het customized Cartier montuur is uitgevoerd met 30 diamanten. De diamanten hebben een G-kleur, wat eerder met Top Wesselton WS werd aangeduid. Onze diamanten zijn VVS.


De veren van het Cartier montuur bestaan uit tien dunne lagen hout die op elkaar zijn gelamineerd. Dit wordt gedaan om de sterkte van het Cartier montuur te maximaliseren. De veren zijn uitgerust met flexibele scharnieren voor extra stevigheid.

Wij hanteren een zero-tolerance beleid als het gaat om creditcard- of pinpasfraude. Besteld u online dan zijn we dankbaar en zullen we met veel zorg uw bestelling voorbereiden.

Wij hanteren altijd de ‘2 dagen regel’ voor verzending. Uw bestelling wordt pas na 2 dagen verzonden. Niet eerder, ter voorkoming van betaalpasfraude. Online betalen en daarna ophalen in de winkel is geen optie bij ons.