• Bel voor een afspraak 026-3703705
  • Bezoek onze webshop

 

Thom Browne is een mode-icoon omdat hij fascineert. Zijn collecties hebben met elk nieuw seizoen het klassieke design getransformeerd en tonen radicaal nieuwe interpretaties van traditionele vormen. Als alternatief voor de bestaande ideeën, is de Thom Browne Collectie eyewear voor mensen met een uiterst verfijnde smaak voor mode. Thom Browne’s esthetiek is geïnspireerd op een tijd van echt Amerikaans zelfvertrouwen – toch leidt die inspiratie tot iets geheel moderns en origineels. Bij Thom Browne vertelt elk montuur een verhaal.

MEESTER-AMBACHTSLIEDEN
Voor het maken en perfectioneren van een ​​Thom Browne montuur, wat maanden duurt,  zijn talloze meester-ambachtslieden nodig met tientallen jaren ervaring.

 

JAPANSE KWALITEIT
Alle monturen worden afgewerkt in Japan. Het niveau van detail op de monturen vereist het hoogste niveau van kwaliteit en die kwaliteit wordt gevonden in Japan.

 

TITANIUM PRODUCTIE
Thom Browne gebruikt een van de hoogste kwaliteiten van Beta-Titanium, dat dun, duurzaam en extreem flexibel is. Het Beta-Titanium is 1/3 van het gewicht van staal.

 

PREMIUM GLAZEN
De glazen staat bekend om verbluffende optische helderheid, prachtige tint mogelijkheden, superieure kleurvastheid en 100% UVA en UVB bescherming.

 

ACETAAT AFWERKING
De acetaat monturen hebben hun eigen polijstproces om hun prachtige afwerking te bereiken. Thom Browne gebruikt acetaat van de hoogste kwaliteit verkrijgbaar.