• Bel voor een afspraak 026-3703705
  • Bezoek onze webshop

Najaarsactie: 2e paar Varilux voor €399*

Gepubliceerd op 9 oktober 2020 om 09:00

 

ACTIE: Uw 2e paar Varilux multifocale brillenglazen
voor € 399,-*

 

Zie scherper. Bereik meer.

 

Winnaars kenmerken zich door een aantal factoren: ze zorgen goed voor zichzelf, creëren de beste omstandigheden en halen zo het maximale uit het leven. Of het nu om carrière, sportprestaties of het dagelijks leven gaat. Scherp zicht is een vereiste, in welke situatie dan ook.

Kiest u ook voor scherp zicht in elke situatie? Dan bent ook u een winnaar. Profiteer nú van onze speciale kortingsactie voor kwalitatief hoogstaande multifocale brillenglazen:

Ga voor subliem

Met Varilux multifocale brillenglazen gaat u voor een combinatie van comfortabel, natuurlijk kijken én scherp zicht - zowel dichtbij, veraf als alles ertussenin. Ongeacht wat u doet. Zonder onnodige hoofdbewegingen. Dat is de kracht van dit #1 merk multifocale brillenglazen* wereldwijd. Voeg daaraan toe het uitmuntend vakmanschap en onze service en u ervaart: scherper zien = meer bereiken!

Scherp zicht, op alle afstanden

Spontane gewenning

Natuurlijke
overgangen

Geen extra
hoofdbewegingen

Mensenwerk

De kwalitatief hoogwaardige brillenglazen worden in het innovatieve Essilor productielab in Zevenaar voorzien van uw persoonlijke optische specificaties. Een uniek Nederlands productieproces waar zij én wij bijzonder trots op zijn!

Inzicht door lifestylescan

Met de Essilor lifestylescan krijgt u inzicht in uw levensstijl en de daarbij passende kijkoplossingen. Zo helpen wij u bij het vinden van de brillenglazen die passen bij úw leven.

 


ACTIE: Uw 2e paar Varilux multifocale brillenglazen
voor € 399,-*

*Actie loopt van 10 oktober - 30 november 2020


«   »