^

LINDBERG


Het Deense monturenmerk Lindberg neemt in de wereld van de optiek een unieke plaats in. De fabriek in Denemarken zou beter als atelier betiteld kunnen worden en alle brillen worden er nog steeds op bestelling en met de hand vervaardigd. De ontwerpers van Lindberg hebben het minimalisme tot in de perfectie doorgevoerd en zien kans om iedere keer weer verrassende nieuwe modellen, in hun zeer herkenbare eigen stijl, te ontwerpen

1000 Acetanium

LINDBERG
De Acetanium-designs zijn een duidelijk bewijs van de geavanceerde kennis van LINDBERG met betrekking tot titanium en acetaat, en de combinatie van deze materialen om modern montuurdesign naar een hoger niveau te tillen. Het Acetanium-design is opvallend retro-elegant, maar dankzij het lichte gewicht, de flexibiliteit en de verstelbaarheid lopen deze monturen voorop wat betreft designgevoel en puur comfort.

2000 Spirit

LINDBERG
Deze klassieke LINDBERG-monturen zonder rand zijn verkrijgbaar met veren van drie verschillende materialen titaniumdraad, titaniumplaat of acetaat. Spirit is een veelzijdige constructie systeem met een breed scala aan designs, vormen, kleuren en maten. Deze ultra-lichtgewicht monturen wegen vanaf slechts 1,9 gram.

6500 n.o.w.

LINDBERG
Deze reeks koppelt een opmerkelijk dunne composiet voorzijde aan ultralichte titanium veren voor een minimalistisch design, dat subtieler en cooler is dan traditionele oogmode van composiet en nylon materialen. De n.o.w. monturen wegen vanaf slechts 2,3 gram, en het speciale composiet materiaal is voorzien van transparante gepolijste kleuren en kenmerkende gekleurde groeven, die de veren complementeerd of juist een contrast vormen met de titaniumveren.

7000 Strip

LINDBERG
Deze reeks met halve rand heeft een voorzijde die bestaat uit een combinatie van een met laser gesneden titaniumplaat en een nylondraad die de glazen ondersteunt. Het resultaat is een discreet, lichtgewicht montuur dat opvallende titanium oppervlakken combineert met het minimalisme waar LINDBERG om bekend staat.

9500 Strip

LINDBERG
Deze monturen met volledige rand zijn vervaardigd uit met laser gesneden titaniumplaat. De titanium oppervlakken met geavanceerde technologie zijn verkrijgbaar in een uitzonderlijke reeks kleuren.

9700 Strip

LINDBERG
Dit is een karakteristiek design waar de glazen in een binnenrand van acetaat in het titanium montuur worden gemonteerd. De binnenranden zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maken een vloeinde overgang tussen de glazen en het titanium montuur, waardoor het design meer diepte krijgt.

9800 Strip

LINDBERG
De 9800 Strip mixt details van de acetaat- en titaniumplaat in een modieuze design. Het bovenste deel van de rand wordt gekenmerkt door een acetaat bovenstuk. Het design is voorzien van een unieke schroefvrije voorzijde, waarbij de glazen de verbinding vormen tussen het bovenstuk van acetaat en het montuur van titanium.

Air Titanium Rim

LINDBERG
Een extreem flexibel, sterk en comfortabel montuur, geheel vervaardigd uit titaniumdraad, met een gewicht van slechts 3 gram. Het design is bij uitstek discreet en heeft een tijdloze elegantie. Het kan eenvoudig worden aangepast aan elk gezicht en elk uiterlijk. Air Titanium Rim is een klassieker van LINDBERG en een zeer originele design, zonder directe concurrentie, dat momenteel hernieuwde belangstelling geniet.

1800 Horn

LINDBERG
Een exclusieve collectie dat handgemaakt is van meerdere lagen van natuurhoorn, met de hand gevormd om de individuele kleurpatronen en tekening in het materiaal volledig tot hun recht te laten komen. Dit betekent dat geen twee monturen hetzelfde zijn. De veren, scharnieren en neusbrugstukjes zijn allemaal gemaakt van ultralicht titanium, waardoor het klassieke hoornmontuur eenvoudiger kan worden afgesteld en een modern accent krijgt.

8000 Sun

LINDBERG
LINDBERG-fans hebben voor hun zonnebril dezelfde verwachtingen wat betreft kwaliteit, comfort en mode als voor hun gewone bril. Alle LINDBERG-zonnebrillen zijn geschikt voor glazen op sterkte. LINDBERG Sun biedt keus uit speciaal gekleurde ZEISS-zonnebrilglazen van topkwaliteit en gepolariseerde NXT-glazen voor bescherming tegen het felle licht en ultraviolette straling.

Loading...
Bentinckstraat 36 | 6811 EE | Arnhem
026 370 370 5