^

VARILUX NAJAARSACTIE

Naast mooie merken brillen en zonnebrillen, leveren we ook de beste multifocale glazen. “Door onze jarenlange ervaring zijn wij specialist in het aanpassen van multifocale glazen. Wij kunnen u zo perfect mogelijk laten zien. Dit is te danken aan een deskundige oogmeting door een van onze gediplomeerde opticiens, de verkoop van een geschikt montuur, de beste kwaliteit glazen en de juiste afstelling van de bril.”
VARILUX NAJAARSACTIE
Heeft u al een multifocale bril of er een overwogen? Varilux is al jarenlang wereldwijd de nummer 1 in multifocale brillenglazen. Varilux biedt u scherp zicht op alle afstanden, naadloze overgangen, geen extra hoofdbewegingen en u hoeft niet te wennen.
In specifieke situaties hebben onze ogen iets extra’s nodig. Daarom heeft Essilor voor vier situaties specifieke Varilux brillenglazen ontwikkeld. Zij halen het optimale uit elke situatie: bij schermgebruik, achter het stuur, in de zon en tijdens het sporten.

Bril voor schermtijd Varilux Digitime™ is speciaal ontworpen voor uw werk of hobby. De brillenglazen zorgen voor een extra breed gezichtsveld op de voor u belangrijke kijkafstanden.

Een extra bril in de auto? VariluxRoadpilot™ biedt optimaal zicht, brede gezichtsvelden en u heeft minder last van reflecties in het donker.

Zonnebril op sterkte Een tweede multifocale bril die eigenlijk iedereen zou moeten hebben? Een zonnebril op sterkte. Scherp zicht, trendy en verstandig ineen. U beschermt zo uw ogen tegen het schadelijke UV-licht.

Bril voor het sporten Met Varilux Sport™ ziet u alle lijnen, elke hobbel, kuil en bal scherp. Het sportglas kan nog beter tegen stootjes, krast niet snel en wordt minder vet.

Nu uw 2e paar Varilux brillenglazen voor €299,-*

“Dezelfde brillenglazen voor iedereen? Zeker niet! 4·D Optiek meet wel beter! Met de nieuwe Visioffice meten we uw specifieke kijkgedrag en -behoefte. Daarmee kunnen we uw nieuwe brillenglazen volledig op maat maken, voor het ultieme kijkcomfort. Kom langs en beleef de interactieve meting.”

*Actie loopt van 1 oktober - 30 november 2019
Loading...
Bentinckstraat 36 | 6811 EE | Arnhem
026 370 370 5