^

NIEUW IN ARNHEM: GARRETT LEIGHT Donderdag 26 Mei 2016

NIEUW IN ARNHEM: GARRETT LEIGHT
NIEUW IN ARNHEM: GARRETT LEIGHT
Garrett Leight California Optical, een onafhankelijk brillenmerk uit Venice Beach Califirnia, is gewijd aan het maken van hedendaagse en tijdloze brillen met de beste materialen en vakmanschap.
Garrett Leight, zoon van Oliver Peoples oprichter Larry Leight werd geboren in Venice in 1984. Opgroeiend in Los Angeles, werd Garrett omringd door brillen en mode en geïnspireerd door de iconische ontwerpen van zijn vader. In 2009 Garrett opende hij zijn eerste eyewear concept store, A. Kinney Court in Venice. Hier verkocht hij een grote verscheidenheid hand geselecteerde producten van over de hele wereld. Geïnspireerd door de afzonderlijke karakteristieken van Venice en zijn zoektocht naar het perfecte montuur richtte Garrett in 2010 Garrett Leight California Optical op. Zijn eerste brillencollectie verscheen een jaar later.

GLCO’s ontwerpen zijn een frisse kijk op klassieke designs. Ze zijn een combinatie van luxe kwaliteit, originele ontwerpen en een klassieke stijl met een echte California kijk op de hoogste kwaliteit en de beste prijs.
Het merk put zijn inspiratie uit artistieke expressie, originaliteit, mode, fotografie, muziek, design en architectuur van zijn omgeving.

In slechts vijf jaar tijd zijn de brillen van GLCO een must-have geworden voor trendsetters in de hele wereld. Het merk stond in Vogue, GQ, Elle, Vanity Fair, The New York Times, Wall Street Journal, Monocle, en Esquire, die Garrett noemde als een van "Los Angeles en New York's meest invloedrijke mensen."
GLCO wordt verkocht in meer dan 25 landen op zes continenten.
NIEUW IN ARNHEM: GARRETT LEIGHT
NIEUW IN ARNHEM: GARRETT LEIGHT
NIEUW IN ARNHEM: GARRETT LEIGHT
Loading...
Bentinckstraat 36 | 6811 EE | Arnhem
026 370 370 5