^

NACHTLENZEN, MAKKELIJKER WORDT HET NIET Donderdag 17 November 2016

NACHTLENZEN, MAKKELIJKER WORDT HET NIET
NACHTLENZEN, MAKKELIJKER WORDT HET NIET

KLAAR MET ELKE DAG DIE BRIL OP OF LENZEN IN? HIER GA JE BLIJ VAN WORDEN


Ben je het altijd moeten dragen van lenzen of een bril spuugzat, maar zie je zonder geen hand voor ogen? Dan is het de hoogste tijd om de situatie eens van een andere kant, eh, te bekijken.

Want wist je dat er een product is dat ’s nachts, terwijl je slaapt, ervoor zorgt dat je die bril of die lenzen overdag niet meer nodig hebt?

KLINKT ALS EEN SPROOKJE

Nachtlenzen lijken too good to be true, maar zijn een ware verademing voor lenzen- en/of brildragers. Je draagt ze namelijk – de naam zegt het al – alleen ’s nachts. Terwijl jij nietsvermoedend op één oor ligt, corrigeren de lenzen je ogen. De volgende morgen kunnen de brillenkoker en het lenzendoosje gewoon dichtblijven: je kunt één tot zelfs twee dagen haarscherp zien.

HOE DAT IN HEMELSNAAM WERKT?

Nou, zo: de lenzen raken eigenlijk niet je ogen, maar drijven op je traanfilm. Door hun speciale vorm zorgt die traanfilm ervoor dat de voorkant van je hoornvlies, zonder dat je er ook maar íets van voelt, iets platter wordt. Wanneer je ’s morgens wakker wordt haal je de lenzen uit en voilá: je kunt zonder problemen zien waar je je boterham nou eigenlijk mee belegt.

ULTIEME VRIJHEID

Ga heerlijk sporten, een avond uit of op vakantie zonder bang te zijn dat je een lens verliest of je bril stukgaat. Nachtlenzen geven je comfort en vrijheid wanneer dat het belangrijkst is, namelijk wanneer je wakker bent. Ze zijn ideaal voor mensen die door het dragen van gewone lenzen vaak last hebben van bijvoorbeeld droge, vermoeide of geïrriteerde ogen en liever geen bril willen dragen.

LASER OP!

Is een laserbehandeling je net een stap te ver? Dan zijn Nachtlenzen een geweldig alternatief. En blijkt het toch niets voor jou of mis je je bril? Je kunt zonder problemen stoppen met het dragen van Nachtlenzen, want je ogen keren vanzelf terug naar hun oorspronkelijke vorm. Kortom: makkelijker wordt het niet.

Kijk hier voor meer informatie, of loop even bij ons binnen voor informatie.
Loading...
Bentinckstraat 36 | 6811 EE | Arnhem
026 370 370 5