^

FLEX SCHARNIER ROLF SPECTACLES Dinsdag 20 Februari 2018

ROLF Spectacles blijft innoveren.
Dicht samengeperst hout en natuurlijk rubber zijn de basis voor het nieuwe flexibele, schroefloze en metaalvrije scharnier. Het resultaat van deze symbiose is een innovatief en visueel aantrekkelijk scharnier dat vrij rond kan draaien en zo een perfecte en comfortabele pasvorm voor uw bril garandeert.

DITA PARTNERS MET ASTON MARTIN RED BULL RACING TEAM Dinsdag 20 Februari 2018

BLOG
Dita is partners geworden met het Aston Martin Red Bull Racing Team van Max Verstappen.

"DITA HAS ALWAYS HAD A PASSION FOR INNOVATION AND AUTOMOTIVE PERFORMANCE. WE ARE THRILLED TO HAVE PARTNERED WITH ASTON MARTIN RED BULL RACING TO DEVELOP NEW PRODUCTS WITH INGENUITY THAT PUSH THE LIMITS OF HIGH-END OPTICAL CRAFT AND DESIGN"
-MICKY DHILLON, DITA CEO

Christian Horner, team principal of Aston Martin Red Bull Racing added “We’re delighted to be beginning a partnership with DITA. DITA’s dedication to precision and craftsmanship matches our own, while it has a passion for innovation and materials technology that fits perfectly with the image of Formula One. It’s fantastic to add a stylish new partner to the Aston Martin Red Bull Racing stable.”
BLOG

DROGE OGEN BEHANDELING Dinsdag 23 Januari 2018

Sinds eind 2017 kunt u bij de drogeogenspecialist.nl terecht voor de nieuwe revolutionaire behandeling tegen droge ogen, Intense Pulsed Light (IPL). 
De praktijk bevindt zich in de winkel van 4·D Optiek in Arnhem.

Tijdens de IPL behandeling worden lichtpulsen gebruikt om meibomklieren te activeren en verstoppingen te verdunnen. Droge ogen of keratoconjunctivitis sicca is een afwijking aan de traanfilm. De afwijking zorgt voor beschadigingen aan het oculaire oppervlak die klachten als oculaire irritatie en waziger zicht veroorzaken.

Geert Oldenkamp onze optometrist, heeft reeds 3,5 jaar ervaring met het behandelen van droge ogen.
BLOG
Kijk voor meer informatie op drogeogenspecialist.nl

NIEUW! CUTLER AND GROSS OF LONDON Donderdag 18 Januari 2018

Cutler and Gross is opgericht door Graham Cutler en Tony Gross, die elkaar kenden van de optometrie-opleiding. In 1969 kochten ze samen hun eerste winkel, waar ze met de hand hun brillen fabriceerden. Alles wat er moest gebeuren deden ze zelf, van het maken van het montuur tot het glazen groeven.

Cutler en Gross gaven elk gefabriceerd montuur een nummer in plaats van een naam. Ook kwam aan de binnenkant van elk rechter pootje het gouden logo. Het logo werd aan de binnenkant geplaatst (en niet aan de buitenkant) omdat Cutler and Gross geen uithangbord van het montuur wilde maken, maar juist de ingetogen klasse van het montuur wilde benadrukken.
BLOG
BLOG
BLOG
HANDGEMAAKT
Cutler and Gross heeft handwerk tot op de dag van vandaag hoog in het vaandel staan. Van machinaal geproduceerd lopende-band-werk is geen sprake. De relatief hoge productiekosten die hiermee samenhangen neemt Cutler and Gross voor lief, zolang het bedrijf op die manier in zijn kracht blijft staan. Een montuur van Cutler and Gross staat bekend om zijn rauwe randen, wat uiteraard nauw verband heeft met de manuele productiewijze die het bedrijf uitdraagt.
BLOG
BLOG
De monturen van Cutler and Gross worden gebruikt in de Kingsman films!

PORSCHE DESIGN LEESBRILLEN Dinsdag 19 December 2017

NIEUWE BRIL DOUWE BOB Dinsdag 19 December 2017

Onlangs was Douwe Bob te gast bij Matthijs van Nieuwkerk in De Wereld Draait Door. Hij droeg een bril van het Oostenrijkse merk Andy Wolf.
BLOG
BLOG
Loading...
Bentinckstraat 36 | 6811 EE | Arnhem
026 370 370 5