^

RONNIE FLEX FT. TABITHA Donderdag 17 Augustus 2017

BLOG
Luxe zonnebrillen zijn natuurlijk razend populair bij celebs. Ook bij de Nederlandse rappers Lil Kleine, Frenna, Boef en Ronnie Flex. Laatstgenoemde hier samen met Tabitha te zien in de videoclip van 'Is dit over'. Tabitha draagt in de clip de 12k gouden Flight.006 van Dita. Nice!
BLOG

NIEUWE COLLECTIE LINDBERG Dinsdag 1 Augustus 2017

De nieuwe collectie LINDBERG is binnen!
BLOG
BLOG
BLOG
BLOG
BLOG
BLOG

CHROME HEARTS BLADE HUMMER II Vrijdag 28 Juli 2017

BLOG
BLOG
De BLADE HUMMER II van Chrome Hearts is een sieraad op zicht. Deze unieke zonnebril is gemaakt van o.a. sterling silver en damascus steel. Kenmerkend voor Chrome Hearts zijn de gotische tekens en zwaarden.

Exclusief verkijrgbaar bij 4D Optiek in Arnhem!
BLOG

DOCHTER VAN CINDY CRAWFORD IN CHROME HEARTS CAMPAGNE Donderdag 22 Juni 2017

BLOG
BLOG
Cindy Crawford's lookalike-dochter Kaia Gerber is het gezicht van de Chrome Hearts campagne.Het leer en accessoires merk uit Los Angeles trok naar New York om de nieuwe advertenties te schieten. Laurie Lynn Stars, Chrome Hearts mede-eigenaar, fotografeerde Kaia in een mix van coole trenchcoats, rock chic juwelen en grote zonnebrillen.
BLOG
BLOG

MONOCEROS, HANDGEMAAKTE MONTUREN VAN BUFFELHOORN Dinsdag 20 Juni 2017

BLOG
MONOCEROS handgemaakte en -gepolijste hoornen monturen zijn gemaakt van een enkel stuk buffelhoorn. De frames zijn gemaakt zonder metaal of kunststof. Een nieuwe dimensie in buffelhoornen monturen!
BLOG
BLOG
BLOG
BLOG
BLOG
BLOG
BLOG
BLOG
BLOG
BLOG

LOTTIE MOSS VOOR CHANEL EYEWEAR Dinsdag 30 Mei 2017

BLOG
Chanel Eyewear heeft Lottie Moss, jawel, de jongere zus van Kate Moss gestrikt voor de lente-zomer 2017 campagne.
Vorige gezichten van de eyewear campagne waren Lily-Rose Depp en Willow Smith. Gefotografeerd door Karl Lagerfeld, Lottie, met haar 80's geïnspireerde haar is versierd met camellia's.
BLOG
BLOG
BLOG
BLOG
Loading...
Bentinckstraat 36 | 6811 EE | Arnhem
026 370 370 5