^

WAT VERGOEDT UW ZORGVERZEKERING IN 2018 Vrijdag 1 December 2017

Uw zorgverzekering, onze zorg.

Wij hebben overeenkomsten met bijna alle zorgverzekeraars in Nederland.

Wij maken gebruik van het Centraal Optiek Declaratie Systeem (iCODiS+), hiermee kunnen wij de afhandeling van de vergoeding direct met de zorgverzekeraar regelen. De vergoeding wordt onmiddellijk in mindering gebracht op uw factuur en u hoeft zelf niets meer te doen.

Het is dus niet nodig om naar een specifieke winkelketen te gaan om vergoedingen voor uw bril of contactlenzen te ontvangen.

Op dit moment kan dit voor de meeste zorgverzekeraars in Nederland.
ABN AMRO, AEGON, Agis, AnderZorg, Avero Achmea, CZ, De Friesland, Delta Lloyd, Groenland/PWZ, Interpolis, IZA, IZZ, Kiemer, Kruidvat, Lancyr, Menzis, Ohra, ONVZ, PNO Ziektekosten, Rabobank, SIZ, Trias, UMC, Univé, Unive SZVK, VGZ, VNG, VvAA, Zilveren Kruis en Zorg en Zekerheid.

RAY-BAN OP STERKE? Donderdag 26 Oktober 2017

BLOG

VOOR U GEMAAKT

Elke RAY-BAN® bril met glazen op sterkte is ontworpen om uw specifieke gezichtsparameters te combineren met de ontwerpen die u het mooiste vindt.

Het resultaat is uw eigen, unieke en originele RAY-BAN® bril.
Bedacht voor degenen die geen concessies willen doen wat betreft kwaliteit en een complete Ray-Ban ervaring zoeken. Dit laatste nieuwtje is precies waar ze op hebben gewacht.

Voor het eerst is een breed scala aan monturen met authentieke RAY-BAN® glazen op sterkte verkrijgbaar, zowel bij gewone als zonnebrillen.
BLOG

RAY-BAN® LOGO

Gevechtspiloten van de luchtmacht droegen onze iconische zonnebrillen 80 jaar geleden voor het eerst. Hoewel de technologie sindsdien oneindig grote vooruitgangen heeft geboekt, is één ding hetzelfde gebleven: waar u ons onmiskenbare logo ziet, kunt u een ongeëvenaarde RAY-BAN® kwaliteit verwachten.

En nu kunt u hetzelfde teken van authenticiteit ook op uw nieuwe RAY-BAN® glazen op sterkte hebben. Het logo zit in de hoek van het rechter glas en de initialen RB zijn links gegraveerd.

PRADA EYEWEAR CINEMA Woensdag 25 Oktober 2017

Sit back and relax...

DITA TRUNK SHOW 27-28 OKTOBER Donderdag 19 Oktober 2017

BLOG

Tijdens de Trunk Show van Dita Eyewear bent u van harte uitgenodigd om de nieuwe DITA monturen en zonnebrillencollectie te komen bekijken en passen.

De nieuwste modellen zoals Flight-Seven, Erasur, Falson en Believer maar ook de laatste LIMITED EDITIONS. Rechtstreeks van de beurs in Parijs.

U bent van harte welkom op vrijdag tussen 14.00 - 20.00 uur en op zaterdag tussen 9.30 - 17.00 uur!


Bekijk hier alvast een deel van de collectie.
DITA EYEWEAR is een label dat in 1996 werd opgericht in LA. Deze thuisbasis van filmsterren is natuurlijk de plek bij uitstek om zonnebrillen te slijten. Menig celeb draagt dan ook een bril van Dita op zijn neus. Natuurlijk niet de reden om van het merk te houden, maar het feit dat overdadige logo's ontbreken en de brillen met de hand gemaakt worden in Japan dan weer wel. Vintage monturen uit de jaren '50 tot en met de jaren '80 zijn de belangrijkste inspiratiebron.
BLOG
BLOG

KARL LAGERFELD KIEST VOOR NEDERLANDSE Woensdag 11 Oktober 2017

Luna Bijl, ze is pas 19 jaar, gek op motorcross en kickboksen en door Karl Lagerfeld zelf gekozen als het gezicht voor de Chanel monturen en zonnebrillencollectie van dit najaar.

Niet slecht met illustere voorgangsters als Lily Rose Depp, Lottie Moss, Cara Delevingne en bijvoorbeeld Willow Smith. Luna past perfect in dit rijtje van zelfbewuste jonge vrouwen met een eigen stijl en met duidelijk nog andere interesses dan alleen maar mooi of bekend zijn. De nieuwe collectie is zoals altijd elegant en stijlvol maar ook stoer en opvallend met klassieke modellen in een nieuw jasje. Groot en oversized of rond en zelfs een moderne versie van de pilotenbril ontbreekt niet net zomin als typische Chanel details zoals de beroemde signature tweed motieven van dit Franse modehuis.
BLOG
BLOG
BLOG
BLOG
BLOG
BLOG
BLOG
BLOG
Loading...
Bentinckstraat 36 | 6811 EE | Arnhem
026 370 370 5