^

60 JAAR VARILUX, 50% KORTING OP 2E PAAR GLAZEN

60 JAAR VARILUX, 50% KORTING OP 2E PAAR GLAZEN
ALTIJD ALLES EVEN SCHERP

De hele dag zijn uw ogen aan het werk om alles, op elke afstand, scherp te zien. Of u nu aan het werk bent op uw computer, onderweg bent in de auto of aan het sporten, het is wel zo prettig als u op alle kijkafstanden even scherp ziet.
En wat dacht u tijdens een zonnige dag buiten?

Voor elke situatie hebben wij de juiste innovatieve multifocale brillenglazen. Zo ziet u altijd alles even scherp.

Vraag naar de mogelijkheden en profiteer van 50% korting op uw 2e paar Varilux brillenglazen.
60 JAAR VARILUX, 50% KORTING OP 2E PAAR GLAZEN4 SITUATIES DIE VRAGEN OM EEN 2E PAAR MULTIFOCALE BRILLENGLAZEN


1. IN DE ZON

De tweede bril die eigenlijk iedereen zou moeten hebben is de zonnebril op sterkte. De zonnebril is ideaal voor een dagje strand, een citytrip of tijdens de vakantie. Maar ook op vele andere momenten komt een zonnebril op sterkte goed van pas. Kiest u voor een zonnebril met een Crizal Sun UV coating dan bent u meteen verzekerd van een hoge mate van UV-bescherming.

2. DIGITAAL

Voor werk of ontspanning, we gebruiken steeds vaker en langer onze digitale apparaten. Bent u onafscheidelijk van uw tv, smartphone, tablet of laptop, dan is een tweede bril met Varilux Digitime glazen voor multimedia-gebruik een goede toevoeging op uw dagelijkse bril. Zo komt u digitaal uw dag door zonder vermoeide ogen, digitale oogklachten en met de juiste bescherming tegen schadelijk licht.

3. ONDERWEG

Voor uw veiligheid is goed zicht van groot belang in het verkeer. Uw zicht is namelijk het zintuig wat tijdens uw verkeersdeelname zorgt voor het waarnemen van uw omgeving. Maar juist in de auto wordt het zicht vaak belemmerd. Bijvoorbeeld door schitteringen in het wegdek, laagstaande zon, regen of mist. Wist u dat er verschillende speciale kijkoplossingen beschikbaar zijn die uw rit aangenamer kunnen maken? Vraag uw opticien naar de mogelijkheden van Varilux Roadpilot.

4. SPORTEND

Tijdens het sporten is de juiste uitrusting van groot belang. Dus ook uw bril en brillenglazen. Met de juiste Varilux kijkoplossing voor tijdens het sporten ziet u alle lijnen, elke hobbel, kuil, bal of shuttle scherp. Een sportbril is daarnaast ook vaak voorzien van extra sterk materiaal zodat deze tegen een stootje kan. Kortom, u sport scherper met Varilux Sport.
60 JAAR VARILUX, 50% KORTING OP 2E PAAR GLAZEN
Loading...
Bentinckstraat 36 | 6811 EE | Arnhem
026 370 370 5