^

ZONNEBRIL OP STERKTE


zonneglazen
Nog nooit was het zo goed mogelijk om ook in glazen de kleur te dragen die bij uw past. U hebt natuurlijk inspraak in de intensiteit van het glas, en in de keuze van bijvoorbeeld het licht laten verlopen in kleur (degradé). Zelfs twee kleuren in elkaar overlopend behoort tot de mogelijkheden. Draagt u een bril, dan zijn de mogelijkheden vrijwel onbeperkt om deze zonneglazen uit te voeren in uw sterkte en ze in de zonnebril naar wens te monteren.

Tegenwoordig kan de anti-reflectie coating op de achterzijde in plaats van op beide zijden van het glas worden aangebracht. Hierdoor worden niet alleen de hinderlijke reflecties vanaf de voorzijde geëlimineerd, maar ook weerspiegelingen die vanaf de
achterzijde via de glazen het zicht verstoren. Dit biedt meer comfort en bovendien zijn donkere zonneglazen met een dubbele ontspiegeling cosmetisch fraaier.

Het kiezen van de juiste kleur is nog nooit zo eenvoudig geweest!


Bijna alle zonnebrillen kunnen tegenwoordig voorzien worden van zonneglazen in je eigen sterkte.
Zoals standaard zonneglazen of juist glazen met iets extra’s. Bijvoorbeeld een mooie ontspiegeling of een polarisatiefilter dat schitteringen tegenhoudt. Zonnebrillen op sterkte zijn er met enkelvoudige glazen voor veraf óf dichtbij, of multifocale glazen waarmee je op alle afstanden goed ziet.

4D Optiek biedt vanaf nu het nieuwe zonneglazen programma 2019, met modische kleuren en spiegelcoatingen die perfect bij het huidige modebeeld passen. En natuurlijk met een goede bescherming tegen schadelijke UV-straling.

10 tips voor het zonnebrillenseizoen 2019

  • Overgrote vintage zonnebrillen maken langzaam plaats voor kleinere, ronde retromodellen. We kunnen nog volop genieten van de echte flowerpower en de terugkeer van de hippietrend.

  • Een superleuke trend is de terugkeer van modellen uit de jaren vijftig en zestig. Veel merken brengen deze klassieke modellen terug naar 2019.

  • Zelfs de new classics zonnebrillen - de ‘cateye’ stijl van wijlen Koningin Juliana of Marilyn Monroe — winnen terrein.

  • Ook de nerd-bril blijft cool. Met een knipoog naar de helden van toen, zoals Buddy Holly en Andy Warhol.

  • De all-time-high pilotenbril, anno 1937, is en blijft een topper, ook gedragen door onze eigen Prins Bernhard. De grote, traanvormige glazen beschermen optimaal.

  • In veel zonnebrillen is het merkteken ofewel logo geraffineerd verwerkt, waarmee de bril niets verliest aan glans, maar is wel een minder opvallend uithangbord geworden als het gaat om grote merknamen en logo’s.

  • Grote modemerken vullen hun assortiment aan met vrolijke, frisse en fel gekleurde brillen. Mooi is de toepassing van verschillende kleuren voor de buitenkant en de binnenkant.

  • Hallo girls en ladies! Kiezen jullie ook voor stoere en grote zonnebrillen van kunststof? Juist in Nederland, waar casual en jeans de boventoon voeren is zo’n stoere look helemaal op zijn plaats.

  • De meest voorkomende materialen in de zonnebrillencollecties van 2019 zijn natuurlijk metaal en kunststof. Maar ook andere materialen als stof, leer, hout en rubber zijn weer volop aanwezig bij de nieuwste collecties.

  • De betere merken blinken uit in het maken van comfortabele, ergonomisch verantwoorde brillen. Dit zie je terug in ultralichte materialen als titanium en in inventieve scharnierconstructies.
zonneglazen

Het hele jaar zijn onze zonneglazen zeer aantrekkelijk geprijsd. Zowel unifocale- als multifocale zonneglazen zijn op uw eigen sterkte te verkrijgen. Dus ook in multifocaal dezelfde kwaliteit glas als in uw dagelijkse bril!!


Door nieuwe inslijptechnieken is het mogelijk om ook curve glazen op uw sterkte te maken (informeer naar de mogelijkheden in de winkel).

Loading...
Bentinckstraat 36 | 6811 EE | Arnhem
026 370 370 5