^

POLARISERENDE GLAZEN


Wilt u meer contrast en hinderlijke schitteringen tegengaan? Met HOYA Polarized bieden wij de perfecte oplossing. Deze zonneglazen zijn speciaal ontwikkeld om het horizontale gepolariseerde licht weg te filteren. Dit zorgt voor een contrastrijk beeld met heldere kleuren, zonder vervelende schitteringen.
polariserend
Met HOYA is er buiten meer te genieten

Polariserende glazen hebben 2 voordelen: naast dat het een perfecte zonnebril is neutraliseert een polariserend glas ook nog eens hinderlijke schitteringen. Denk daarbij aan fel zonlicht dat weerkaatst op bv. een nat wegdek, als u op het water bent of tijdens uw wintersport in de sneeuw. Veelal de momenten waarop wit reflecterend en verblindend licht hinderlijk en zelfs gevaarlijk kan zijn. Polariserende glazen neutraliseren dit effect. Met HOYA Polarized glazen hebt u vanaf nu de mogelijkheid om echt in alle rust te kunnen genieten van de omgeving.

Doordat HOYA Polarized glazen de schittering van wit zonlicht neutraliseren zorgt dit voor een comfortabel en contrastrijk zicht. Ze worden in het bijzonder aanbevolen voor sport en vrijetijdsbesteding. De UV bescherming zorgt ook nog eens voor de nodige veiligheid. Waar ‘gewone’ zonneglazen slechts enige mate van UV-bescherming bieden, afhankelijk van de tint van het glas, bieden HOYA Polarized glazen een optimale UV-A en UV-B bescherming door de uitstekende kwaliteiten van het basismateriaal. Bovendien zorgen ze voor heldere kleuren, een realistisch en contrastrijkbeeld.

Voordelen

  • Geen vermoeide ogen meer omdat alle hinderlijke schitteringen zijn verdwenen;
  • Maximale bescherming tegen UV-straling;
  • Een scherper en contrastrijker zicht dan bij een reguliere zonnebril;
  • De perfecte oplossing voor de lichtgevoelige ogen;
  • Perfect voor watersport, vissen, autorijden, wintersporten en andere buitensporten en -activiteiten.
polariserend

Kleuren

De HOYA polarized glazen zijn leverbaar in een viertal aantrekkelijke kleuren: light brown, dark brown, grey green en smoke grey.
Een duurzame krasbestendige hardlaag verzekert een lange levensduur en maximaal comfort en gebruiksgemak.
smoke greysmoke grey
dark browndark brown
grey greengrey green
Doelgroep

Consumenten met een dynamische levensstijl die veel buiten zijn en daar bv. actief sporten. Tevens perfect voor de mensen die veel onderweg zijn en tijdens het autorijden vaak last hebben van vermoeide ogen of mensen die zeer lichtgevoelige ogen hebben.
Loading...
Bentinckstraat 36 | 6811 EE | Arnhem
026 370 370 5