^

MULTIFOCALE GLAZEN (HOYA)


multifocaal maatwerk
Ieder mens is uniek, daarom biedt HOYA met Hoyalux iD MyStyle V+ een nieuw, uniek, innovatief multifocaal glas, dat 100% op maat wordt ontworpen.

Bij traditionele brillenglazen zorgen hinderlijke beeldvertekening bij het opzij kijken en het continu moeten scherpstellen van de ogen bij wisselen van dichtbij naar veraf dat het kijkcomfort beperkt is. Vooral tijdens het traplopen lijkt het alsof dingen ‘zweven’. Een onprettig gevoel dat zorgt voor onzekerheid.

Dankzij Hoyalux iD MyStyle V+ zijn deze beperkingen verleden tijd. Door o.a. de hoge mate van individualisering en het toepassen van de gepatenteerde Binoculair Harmonization Technology ervaart de brildrager helder, haarscherp zicht op alle afstanden, een zeer breed vertekeningsvrij gezichtsveld en de soepelste overgang tussen dichtbij en veraf zien.

De gegevens van de oogmeting, het uitgezochte montuur, ervaringen met eerdere brillenglazen en vragen over de levensstijl, ondersteund door een speciaal softwareprogramma, dienen als basis voor het unieke ontwerp van Hoyalux iD MyStyle V+ glazen.

Het gebruik van het visuReal videocentreersysteem zorgt dat de glazen met de hoogste meetprecisie in het montuur gemonteerd worden. Deze hoge nauwkeurigheid is doorslaggevend voor het uiteindelijke kijkcomfort. Zo worden hoofdpijn en vermoeidheid, vaak veroorzaakt door onnauwkeurig geplaatste glazen, voorkomen.
Hoyalux iD MyStyle V+ maakt de verschillen zichtbaar. De brildrager hoeft niet zijn hoofd te draaien, maar laat zijn ogen het werk doen. De glazen sluiten naadloos aan op hoe de dag wordt doorgebracht. Een architect die veel autorijdt heeft nu eenmaal een ander glasontwerp nodig dan een eigenares van een boutique die graag golft. Bijzonder is ook het gemak en de snelheid waarmee men went aan deze nieuwe glazen: Hoyalux iD MyStyle V+ past zich aan de brildrager aan en niet andersom!


multifocaal maatwerk
multifocaal maatwerk
multifocaal maatwerk

BUDGET


Budget glazen hebben een universele toepasbaarheid. Het lees- en tussengebied is smaller dan bij de eerder genoemde uitvoeringen waardoor de gewenning iets langer kan zijn.


De voordelen van deze glazen op een rij:
 • Standaard gezichtsscherpte
 • Vertrouwd ontwerp
 • Budget vriendelijk

STANDAARD


Hoyalux Summit Pro, Hoyalux Summit CD en Hoyalux Scope zijn vertrouwde multifocale glazen die nu geproduceerd worden volgens de TrueForm Technology.

De technologie staat niet stil, nieuwe ontwikkelingen maken het mogelijk om het glasoppervlak te zien als een serie kleine individuele punten. Dit betekent dat uw brilvoorschrift nu punt voor punt wordt vertaald in de berekening en dat het oppervlak 'pixel-perfect' wordt geslepen. In de berekening wordt het kijken in schuine blikrichtingen geoptimaliseerd. U kunt nu genieten van het hoogste niveau van nauwkeurigheid én een optimale gezichtsscherpte in alle kijkrichtingen.

De voordelen van deze glazen op een rij:
 • Geoptimaliseerde gezichtsscherpte
 • Vertrouwde ontwerpen met hogere nauwkeurigheid
 • Precisie op pixel niveau
 • Minder vertekening
 • Tevredenheidsgarantie

MAATWERK


iD Design Technology

Glazen van de Hoyalux iD familie zijn innovatieve ontwerpen die geproduceerd worden volgens de iD FreeForm Design Technology. De glazen hebben een breed lees- en tussengebied en een soepele overgang naar het vertegebied. Om een optimale nauwkeurigheid te garanderen wordt er gebruik gemaakt van variabele parameters.

De voordelen van deze glazen op een rij:
 • Maximale gezichtsscherpte in iedere richting
 • Eenvoudig schakelen tussen veraf en nabij
 • Zelfverzekerd gevoel tijdens bewegen, minder schommeleffect
 • Volledige personalisatie mogelijk
 • Minimale vertekening
 • Tevredenheidgarantie

Hoyalux iD MyStyle V+ is een 100% maatwerk multifocaal glas. Op basis van uw levensstijlkenmerken, brilgeschiedenis en alle refractie- en montuurgegevens wordt het voor u beste glasontwerp speciaal berekend en op maat gemaakt.
Hoyalux iD InStyle maakt gebruik van meer variabele parameters dan Hoyalux iD LifeStyle en is daarom nauwkeuriger aan te passen.

Al deze categorieën zijn onderverdeeld in diverse ontwerpen, met ieder hun eigen specifieke eigenschappen. Wij kunnen u precies uitleggen wat de verschillende kenmerken en eigenschappen per ontwerp zijn.

HOYA geeft drie maanden gewenningsgarantie op de multifocale glazen, met uitzondering van de budget glazen.
De productie van een brillenglas gebeurt met grote precisie. Dit is niet zo verwonderlijk als u bedenkt dat het glas tot op een honderdste millimeter nauwkeurig wordt gefreesd om zo de optimale sterkte, die voor het betreffende oog nodig is, te verkrijgen. Ook gaat er veel werk aan vooraf in onze winkel alvorens u uw nieuwe bril kunt dragen.

Wij geven u graag een blik achter de schermen en inzicht in het proces van het tot stand komen van uw bril.
Hoyalux iD multifocaal: zeer ruim gezichtveldHoyalux iD multifocaal: zeer ruim gezichtveld
Standaard multifocaal: beperkt gezichtveldStandaard multifocaal: beperkt gezichtveld
Loading...
Bentinckstraat 36 | 6811 EE | Arnhem
026 370 370 5